Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kave Home presenteert verschillende inrichtingen op Maison&Objet

Van vandaag tot 23 januari zal Kave Home aanwezig zijn op Maison&Objet, de toonaangevende beurs voor lifestyle, design en interieurdecoratie. Gedurende vijf dagen zal het Kave Home team beschikbaar zijn voor bezoekers om hun producten te ontdekken, hun projecten te bespreken en de Kave Pro service voor te stellen, een programma gewijd aan interieur professionals.



Het Spaanse meubel- en decoratiemerk zal zijn producten tonen in een stand van 140 m2, met toegang aan alle vier de zijden met grote gewelfde ingangen. In de centrale zone zal de business zone zijn waar bezoekers onder het genot van een kopje koffie kunnen ontdekken wat Kave Home te bieden heeft. Daaromheen zal het merk verschillende inrichtingen presenteren: twee woon-eetkamers, een buitenruimte, een slaapkamer en een keuken en een keuken met bijbehorende accessoires.

Bovendien zullen er duurzame en eco-verantwoorde Kave Cares items te zien zijn: ontwerpen gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen en vervaardigd met behulp van traditionele technieken.

Ontdek Kave Home op Maison&Objet : Hal 6 - Stand E82 + F81.

Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.com

Publicatiedatum: