Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw verkoopmanagement Mayer Zitmeubelen

Op 1 januari jl. nam Bernd Schardt de verkoopleiding over van de zitmeubelfabrikant Mayer Sitzmöbel GmbH & Co. KG in Redwitz. Hij is Elmar Kamp opgevolgd die het bedrijf eind september 2022 verliet. Dit na acht jaar en uit eigen beweging om nieuwe professionele uitdagingen aan t egaan.

Bernd Schardt heeft meer dan 30 jaar verkoopexpertise in de meubelindustrie. De "echte" Oberfranken is geen onbekende in de branche en was verantwoordelijk voor de DACH-markt als salesmanager bij Oschmann Coburg en bij ADA Anger als salesmanager slapen. 
Als nieuwe verkoopmanager bij Mayer Sitzmöbel zal Bernd Schardt alle verkoopactiviteiten in binnen- en buitenland beheren en coördineren, inclusief de buitendienst, en nieuwe klantengroepen aanspreken. Hij rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur Sophie von Ilberg. 

“We kijken ernaar uit om samen te werken met Bernd Schardt. Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van de branche is hij een verrijking voor ons bedrijf en we zijn er zeker van dat we met hem aan boord het succesverhaal van Mayer Sitzmöbel zullen blijven schrijven", zegt Sophie von Ilberg bij de inzending van Bernd Schardt, "We wens hem veel geluk en succes bij deze taak”. 

Bron: Moebelmarkt

Publicatiedatum: