Best for Interiors komt met 'FAT' nieuws

Best for Interiors (BFI) heeft Fatboy als nieuwe leverancier. "Het merk is toegevoegd aan de B2B-shop", melden Jan en Moniek van BFI.

"Al meer dan twintig jaar laat @fatboy_original zien dat het anders kan. Het leven zit namelijk al vol genoeg met dingen die moeten, of die zogenaamd de bedoeling zijn. Vergeet die regels dus, want als je loslaat hoe het hoort, zie je alleen nog wat er kan. En dan open je een nieuwe wereld. Een wereld waarin iedereen welkom is. Waarin jij je eigen pad kiest en waarin verbeelding de baas is. 

Wil jij ook de mooiste Fatboy items inkopen tegen een mooi inkoopvoordeel? Meld je dan hier aan als member op onze website en profiteer van onze vele voordelen', roepen ze potentiele klanten op zich aan te melden.

HKliving en Essenzahome
"Ook hebben we afgelopen september en november twee zeer geslaagde showroom bezoeken gehad bij HKliving en Essenzahome. Deze showroom bezoeken waren voor onze members only. De members konden alle items bekijken, kregen tips & tricks van huis stylisten, mochten een exclusief kijkje nemen achter de schermen en werden verwend met prachtige goodiebags."

"Tot slot werken wij met ons eigen vervoer. Dit zorgt ervoor dat zendingen met zeer veel zorg worden behandeld, bezorgen op afspraak mogelijk is én wij orders verzamelen totdat deze compleet zijn. Onze aanhanger is onlangs voorzien van onze huisstijl", besluiten Jan en Moniek.

Meer informatie:
Best For Interiors (BFI)
info@bestforinteriors.nl   
www.bestforinteriors.nl   
Tel: 085-0703490


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.