Nieuw Vij5 product: Flip Desk

Het Eindhovense merk Vij5 en de in Zürich gevestigde ontwerper Charles O. Job introduceren samen een nieuw product in de Vij5 collectie genaamd 'Flip Desk'.

De elegante Flip Desk is een opklapbaar bureau dat heel geschikt is voor thuiswerken en flexwerken. Het is een eye-catcher in het interieur dat desondanks verrassend weinig plek inneemt.

De Flip Desk combineert een praktisch opberg vak (dat plaats biedt aan items als een laptop, magazines of schrijfgerei) met een klein werkblad en wordt eenvoudig aan de wand bevestigd. Om het werkblad te gebruiken kan het naar beneden geklapt worden door middel van een speciaal ontworpen houten scharnier.

Het scharnier is geïnspireerd op dat van een laptop waardoor het hele werkblad vrij blijft om te werken. Zo behoudt de Flip Desk zijn minimalistische uiterlijk. Na gebruik kan het werkblad weer omhoog geklapt worden en blijft het op zijn plek door een sterke magneet. Het blad bedekt het opberg vak en zorgt daarmee voor een opgeruimd gevoel.

De Flip Desk wordt gelanceerd tijdens Dutch Design Week 2022 in de Vij5 showroom.

Meer informatie:
Vij5
www.vij5.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.