Hofstede Raanhuis presenteert nieuwe collectie op Meubelbeurs Brussel

Voor Jan van der Starre zal het even wennen zijn. Na ruim 17 jaar de belangen van BKS te hebben gediend, treedt hij op Meubelbeurs Brussel voor het eerst naar buiten als commercieel directeur van Hofstede Raanhuis, waar hij begin deze maand aan de slag is gegaan. Bij het bedrijf van zijn broer Jaap is hij mede-eigenaar en gaat hij onder andere leiding geven aan het verkoopteam. In Brussel presenteert het meubelbedrijf de nieuwe collectie.


Mark de Graaf, Jan van der Starre en Jan-Pieter Otte in gesprek.

Van 7 tot en met 9 november staat Hofstede Raanhuis op  Meubelbeurs Brussel waar ze de nieuwe zit- en houtcollectie presenteren. "Een nieuwe collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Luxe, rijke Italiaanse stoffen, Europees eikenhout en sprekende kleuren. Chic, tijdloos en altijd functioneel. Om van te genieten én als statement in het interieur", laat men weten.

"De nieuwe zitcollectie bestaat uit een grote variëteit van eetkamerfauteuils, barstoelen, loveseats, hockers en banken", gaat het verder. "Strakke lijnenspellen, unieke contouren en ronde vormen. De rijke stoffen, verschillende texturen en details geven het bijzondere karakter aan deze collectie. De collectie staat voor schoonheid, die perfect past bij de verfijnde stijlvolle meubels. Van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht."

"De nieuwe producten van de houtcollectie zijn een verrijking. Van bartafel tot kabinet en van dressoir tot roomdivider, de collectie heeft het allemaal. Gemaakt van geselecteerd eikenhout, beschikbaar in een ruime hoeveelheid kleuren. Handgemaakt atelierwerk in zachte, afgeronde vormen. Anders dan anders. Functioneel met een luxueuze uitstraling. Karaktervolle meubels met uniek design waar men niet op uitgekeken raakt."


Nieuwe collectie Linno.

"Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staat voorop. Hofstede Raanhuis biedt de mogelijkheid om met de klant een meubel tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het unieke meubel samen te stellen. Zonder concessies te doen aan design en comfort."


Nieuwe collectie Caserta.

"Bij Hofstede Raanhuis leveren ze maatwerk op hoog niveau. Dat is terug te zien in het design, duurzame materialisering en de perfecte afwerking. Comfort en een luxe uitstraling spelen een grote rol. Het zijn vakmensen van het eerste uur. Alles wat zij maken doen ze met liefde voor het vak én met een scherp oog voor design. Van de vorm van de leuning tot de kleur van het garen. Van de lengte van de tafel tot de details. Met ruim 100 jaar ervaring weten ze voor ieder interieur de perfecte oplossing."


De broers Jan en Jaap van der Starre.

Meer informatie:
Hofstede Raanhuis
www.hofstede-raanhuis.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.