Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inklapbaar bureau Lauan van gelamineerd multiplex

Ontworpen door het in Japan gevestigde Taiji Fujimori Atelier, creëert het Writing Bureau "de perfecte hoek voor de productieve werksessies".



Het heeft een inklapbaar ontwerp, maar geeft een ruim schrijfoppervlak voor notitieblokken, tablets, telefoon, oplader en tenslotte de laptop. Met een sleuf aan de achterkant kun je ook je laptop in het dock plaatsen en het bureau afsluiten als het niet in gebruik is.

The Writing Bureau creëert een heerlijk meeslepende ruimte die de aandacht trekt door je te omringen in het bureau door de zijkanten. Het verticale paneel achter het bureau is perfect voor post-it-notities en andere memorabilia/accessoires, en een schapruimte onder het bureau is ideaal voor het opbergen van boeken, opladers en alles wat je nodig hebt tijdens het werken.

Het bureau is gemaakt van Lauan gelamineerd multiplex, met een wasafwerking om de randen glad te strijken, en staat op roestvrijstalen poten die zijn afgedekt met melamine vloerbeschermers. 

Bron: Yanko Design

Publicatiedatum: