"Er is behoefte aan kwaliteitsmeubelen met spraakmakend design"

Enkele maanden na oprichting opent jong designmeubelenmerk haar showroom

Sinds enkele weken is de interieurbranche een meubelbedrijf rijker. Zo is sinds juli de onderneming They & Me opgericht. Inmiddels is de shop live en zullen vandaag (11 augustus) de deuren van de showroom in Nijmegen geopend worden.

They & Me is een jong meubelmerk met haar roots in designmeubelen. Het bedrijf is namelijk opgericht door Demi Plantagie. Vanaf dag één heeft Demi al op en in designmeubelen gezeten en is de liefde voor de allermooiste interieurs alleen maar gegroeid. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten.Maar waarom is They & Me in de wereld van designmeubelen gestapt? "Om de simpele reden dat wij inzien dat er behoefte is aan unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs", legt Demi uit. Of zoals ze bij They & Me zeggen: 'We willen elke drempel wegnemen en iedereen de kans geven om het allermooiste in huis te halen, in de beste kwaliteit.'

Alles wordt in eigen beheer gedaan, They & Me is, samen met de ontwerpers, verantwoordelijk voor het design en de collecties. "Het resultaat mag gezien worden: unieke meubels, waarmee je volledig uitdrukking kunt geven aan jouw of jullie smaak. Dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens fijn in gebruik, is de garantie die They & Me je hoogstpersoonlijk geeft", aldus Demi.De webshop biedt producten voor het gehele interieur. Klanten kunnen bij het meubelbedrijf terecht voor een eettafel met bijpassende eetkamerstoelen, voor een bank maar ook zeker voor woonaccessoires zoals onze Birdies en Happy People kandelaren. Demi voegt toe: "We hebben een configurator op onze webshop met een AR functie. Hierdoor kan de klant zijn zelf samengestelde eetkamerstoel en eetkamertafel bij hem thuis in de ruimte plaatsen. Daarnaast krijgt de bezoekers een goed beeld hoe de stoel en de kleuren in de desbetreffende ruimte staat." 

Naast de webshop, heeft They & Me ook een fysieke winkel, in de oudste stad van Nederland, namelijk Nijmegen. Daar is iedereen van harte welkom om alle producten in het echt te beleven. "Kom gewoon even genieten, laat je verrassen en raak geïnspireerd. Heb je speciale woonwensen of hulp nodig bij styling vraagstukken? Dan zit je bij They & Me precies goed", besluit Demi.

Meer informatie:
They & Me
Daalseweg 205
6521 GH Nijmegen
06 27187297
info@theyandme.com
www.theyandme.com
@theyandme


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven