Vooronderzoek crowdfunding voor Kairos

'We hebben negen banken verkocht in de eerste serie en zijn daar reuze trots op. Om in het najaar een doorlopende verkoop te kunnen faciliteren hebben we een startkapitaal nodig. Daarmee kunnen we een voorraad realiseren en de marketing opzetten die nodig is om verkopen te realiseren.' Dat melden Joris, Eelco en Thijs van Kairos Furniture in een mailing.

'Mocht je het ontgaan zijn: we zijn in productie! We hebben in het voorjaar negen bankstellen verkocht en zijn daar heel trots op. Na anderhalf jaar waarin we vooral heel veel onderzoek deden, hebben we nu het productieproces opgestart. Dat betekent dat we deze periode onze leveranciers en productiepartners in de praktijk leren kennen. Dat levert veel waardevolle inzichten op, terwijl we ondertussen ook als team groeien.'

Doorlopende verkoop vanaf dit najaar
'Naast het leveren van de eerste serie banken, zijn we ook de productie van de volgende serie aan het voorbereiden. We inventariseren bijvoorbeeld welke onderdelen we op voorraad moeten gaan houden om de levertijd beperkt te houden en onderzoeken deelname aan beurzen waar we in het najaar Kairos aan nog meer mensen willen voorstellen.

Leningen via crowdfunding
'Een voorraad wordt essentieel om onze banken snel te kunnen leveren èn om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Daarvoor hebben we wel een startkapitaal nodig en daarom zoeken we nu naar mogelijkheden dit te financieren. Eén van de opties is om via een crowdfunding campagne leningen aan te bieden. We onderzoeken nu welk streefbedrag realistisch is en welke tegenprestaties onze investeerders terug zouden verwachten.' 

Jullie zouden ons mega kunnen helpen door deze vragenlijst (2 minuten) in te vullen via deze link", besluit het drietal Joris, Eelco en Thijs.

Meer informatie:
Kairos
www.kairosfurniture.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven