Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TRIO International op zoek naar Nederlandse zelfstandige agent:

'Nu is het tijd om het merk Mirrors and More op de kaart te zetten'

TRIO International is op zoek naar een ervaren, zelfstandig en ondernemende agent die het jonge merk Mirrors and More in de Nederlandse markt kan vertegenwoordigen. De ideale kandidaat heeft een bewezen staat van dienst in de lifestyle & meubelbranche en projectverkoop van spiegels, kleinmeubelen en accessoires en enkele jaren ervaring als zelfstandig agent.

Karl Stok, Sales Director bij TRIO Lighting, heeft veel vertrouwen en grote plannen met Mirrors and More. "Twee jaar geleden is het label toegevoegd aan ons portfolio. Nu is het tijd om het merk op de kaart te zetten in Nederland. Hier zoeken we een enthousiaste agent voor die door de wol geverfd is."



Spiegels en meer
Zoals de naam al doet vermoeden produceert Mirrors and More spiegels in allerlei soorten en maten. "Spiegels zijn behalve functioneel ook populaire en begeerde accessoires die de sfeer compleet maken en de ruimte een extra dimensie kunnen geven", legt Karl uit. "Behalve de tijdloze standaard spiegels omvat ons assortiment ook moderne en stilistisch ontworpen spiegels, kristallen spiegels, facet- spiegels en badkamerspiegels inclusief ledverlichting."

Maar dit is zeker niet alles. Zo omvat het assortiment ook een
uitgebreid aanbod van kleinmeubelen en woonaccessoires. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan wanddecoraties, bijzettafels en sidetables.



De nodige ervaring
Waar Mirrors and More nog een jong bedrijf is, heeft moederbedrijf TRIO Lighting Group haar strepen door de jaren heen al verdiend. "In Duitsland zijn we zelfs een van de grotere spelers binnen de verlichtingsbranche. Ook in Nederland hebben we een paar procent van de markt in handen." De onderneming heeft in totaal 270 medewerkers in dienst en is in meer dan 30 landen actief. Tevens heeft de groep verschillende eigen joint-ventures in Spanje, Italië en Scandinavië. De mogelijkheden voor Mirrors and More zijn dus eindeloos...

Binnen het bedrijf is er als doel gesteld niet alleen gelijke tred te houden met de vooruitgang binnen de branche, maar ook nieuwe trends te introduceren en zich daarmee te onderscheiden. "Als onderdeel van de TRIO Lighting Group combineren we vernieuwing, betrouwbaarheid met uitstekende relaties met onze handelspartners."



Eigen showroom
Een bijzondere mijlpaal in het verhaal is de bouw van het nieuwe hoofdkantoor in Voßwinkel dat sinds eind 2019 in gebruik is genomen. Op een bebouwd terrein van 50.000 m² zijn een nieuw administratief gebouw en een hypermodern logistiek centrum met een opslagcapaciteit voor 45.000 pallets ontstaan. Karl voegt hieraan toe: "In dit gebouw hebben we ook een gloednieuwe showroom kunnen realiseren. Zo hebben de producten van Mirrors and More een eigen speciale plek gekregen."



Win-win
Ten slotte wil Karl benadrukken wat het bedrijf nog meer te bieden heeft aan een agent. "Een groot voordeel is dat we achter de schermen alle kennis, ondersteuningen en voorraden klaar hebben staan. Het enige waar hij zich op moet focussen is de verkoop en relatiebeheer. Dat lijkt me een win-win situatie."



Ben jij de ondernemende agent die de kans wil grijpen om de basis te leggen en te bouwen aan de marktpositie voor dit jonge en energieke merk en heb je ruimte in je merkenportfolio?

Stuur dan een korte motivatie en een overzicht van de merken die je momenteel vertegenwoordigt alsmede de branches en accounts waarin je nu actief bent naar: karl.stok@trio-lighting.com. Ook voor meer informatie kan er naar dit emailadres worden gecommuniceerd.



Meer informatie:
Mirrors and More | TRIO Lighting Group
Gut Nierhof 17
59757 Arnsberg
www.mirrors-and-more.com
www.trio-lighting.com

Karl Stok (Sales Director Nederland)
karl.stok@trio-lighting.com