Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beursseizoen brandt los voor Cooloo

Na een mooie start met de eerste beursdeelname van 2022 bij Material District staat Cooloo de komende weken op maar liefst drie evenementen in binnen en buitenland. Vakbeurs Facilitair in Utrecht, Collectible Design in Brussel en natuurlijk de Salone del Mobile in Milaan.Collectible Design in Brussel
Met zijn baanbrekende concepten, technologieën en mogelijkheden trekt Cooloo veel aandacht van de internationale designwereld. Daarom is in samenwerking met architect en ontwerper Paul Cournet is de entree van het Espace Vanderborght omgetoverd tot een circulaire expo op basis van Cooloo's nieuwste duurzame meubelschuim op basis van recyclede tennisballen. Dit is onderdeel van Collectible 'The fair for 21st-century design'.

Op de tweede verdieping is een Cooloo Campari lounge ingericht om comfortabel een drankje te kunnen drinken. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 22 mei in het centrum van Brussel.Vakbeurs facilitiar
Van 8 tot en met 10 juni vind je Cooloo op hét vakevenement voor werkplekken in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar zullen wij laten zien hoe hergebruik, refurbishment én recycling samen komen op een esthetische, duurzame en economische manier. "Onze expo is te zien op stand 11.5.19 en daarnaast kan je van een warme drank genieten zittend op Cooloo meubilair bij het koffieplein."


Salone del Mobile in Milaan
Na het internationale succes van vorig jaar is Cooloo terug in Milaan. Ditmaal met een materialen expo in de courtyard en corridor en de samenwerking met Kullar in de kleine courtyard van Masterly in het Palazzo Turati. Daarnaast zijn er samenwerkingen met Nederlandse designers Sandra Planken's Studio Noun en Teun Zwets te vinden in de Isola Design District bij de Dutch Expo in het Gallery Konditja.

Meer informatie:
Cooloo
www.cooloo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven