Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Komende weken huisshow in Experience Center in Houten

Markant presenteert haar visie op de toekomst

De komende weken presenteert Markant in haar Experience Center in Houten haar visie op de toekomst. Met de slogan It’s about the way you work kan kennis genomen worden van een geheel nieuw circulair soft seating programma Workways.



"Lokaal geproduceerd met een minimale impact op de wereld en duurzaam in het gebruik”, volgens Cees Spijker, directeur van Markant. “Door het slimme ontwerp kan met minimale middelen een grote diversiteit aan opstellingen gemaakt worden. En later ook weer eenvoudig worden aangepast. Duurzaam in ontwerp en gebruik dus."



Naast Workways heeft Markant nog meer nieuws te tonen. Zo kan kennis gemaakt worden met een nieuw programma opbergmiddelen, bestaande uit schuifdeurkasten en lockers. Ook worden de laatste trends in kleuren en stoffen getoond tijdens de huisshow. Er wordt ook een tip van de sluier opgelicht van de nieuwe bureaumeubel lijn van Markant. Deze lijn is ontworpen in samenwerking met Joost van der Vegt en bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling.

Voor het bezoek aan de huisshow van Markant kan een afspraak gemaakt worden via sales@markantoffice.com

Meer informatie:
Markant
Elzenkade 1
3992 AD Houten
+31 (0) 30 693 69 69
info@markantoffice.com
www.markantoffice.com

Publicatiedatum: