Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Bekend van haar lederen vlinderstoel'

Huijser Meubel Agenturen op zoek naar dealers voor nieuw Zweeds-Italiaans meubelmerk

Per april 2022 is Huijser Meubel Agenturen de officiƫle Agent in Nederland van het Zweedse Italiaanse meubelmerk Cuero Design, welke bovenal bekend is van haar lederen "Vlinder' stoel.



De Butterfly Chair is een iconisch ontwerp welke in de hele wereld herkent wordt. Het origineel was nogal oncomfortabel om in te zitten. Gelukkig is dit veranderd door de Zweedse ondernemer en ontwerper Lars Kjeerstadius. Lars heeft de stoel verbeterd door het 30% groter dan het origineel te maken, en heeft ook aanpassingen aan de radius van de hoes gedaan, om zo toch een zeer comfortabel stoel te krijgen. 

De Vlinder stoel is niet alleen geschikt voor de huiskamer, maar door de uitvoeringen in Indoor Canvas, en Outdoor Sunbrella ook voor projecten, en Hospitality omgeving. De outdoor versie heeft een zink gecoat, en waterproof geverfd onderstel. Hiermee geeft Cuero Design  5 jaar garantie tegen breuk en roestvorming. 

Met de plantaardig gelooide leersoorten, wordt het duurzaamheid karakter nog verder benadrukt. Door het 'zachte' loodproces, is de gemiddelde levensduur van plantaardig gelooid leer aanzienlijk hoger dan die van chroom gelooid leer. Samen met het stalen onderstel maakt dit de vlinderstoel tot een ultiem duurzaam design product. 

De nieuwe collectie van CUERO DESIGN zal op de komende Design District 2022 gepresenteerd worden!

Meer informatie en interesse in een mogelijk dealerschap?
Alfred Huijser Agenturen
office@huijsermeubelagenturen.com 
www.huijsermeubelagenturen.com