Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Pieter Hogenhout vertrekt na 10 jaar bij Zuiver Interior Group

"Na een geweldige periode van tien jaar 'vol gas'" neemt Pieter Hogenhout afscheid in zijn rol als CEO van Zuiver Interior Group. "Het was een ongelooflijk voorrecht om dit uitzonderlijke team en bedrijf te leiden", zo begint hij zijn uitgebreide afscheidsbrief.


Pieter Hogenhout, voormalig CEO Zuiver Interieur Group.

"Tijdens mijn burn-out in 2023 ben ik tot de conclusie gekomen dat ik op een andere wijze mijn toekomst en leven kan en wil inrichten", vervolgt hij. "Ik ben enthousiast over de nieuwe kansen die daarbij in het verschiet liggen.

Mijn oprechte dank is er voor de vier oprichters die mij de verantwoordelijkheid als CEO hebben toevertrouwd, en voor mijn vele collega's voor hun niet-aflatende toewijding en steun. We hebben Zuiver Interior Group naar nieuwe hoogten gebracht en ik ben enorm trots op wat we hebben bereikt.

Ik ben ook onze zakenpartners zeer dankbaar voor hun samenwerking en vertrouwen door de jaren heen. Samen hebben we uitdagingen het hoofd geboden, successen gevierd en duurzame relaties opgebouwd die van groot belang zijn voor ons succes.

Als ik terugkijk op het afgelopen decennium, heb ik talloze herinneringen en ervaringen met vele van jullie die mij zowel persoonlijk als professioneel hebben gevormd. Dank aan jullie allemaal voor deze ongelooflijk mooie reis. Ik blijf natuurlijk een ambassadeur van dit prachtige bedrijf en mij inzetten om de voortdurende groei en het succes van Zuiver Interior Group onder het nieuwe leiderschap te ondersteunen", besluit Pieter, voormalig CEO Zuiver Interieur Groep.

De komende periode gaat hij vooral training om in augustus met "Tour for Life" geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Bron: Pieter Hogenhout

Publicatiedatum: