Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reeks nieuwe meubelstukken voor Alinea Design Objects

Het Belgische designmerk Alinea Design Objects, bekend van de internationaal bekroonde Angelo M tafel, presenteerde nieuwe designmeubels tijdens Milan Design Week 2024. De collectie bevatte verschillende stukken.

Ontwerper Leo Aerts heeft talloze nationale en internationale prijzen gewonnen met zijn ontwerpen, waaronder de felbegeerde Red Dot Design Award, de German Design Award, de Good Design Award in Chicago en de AZ Award in Toronto. Opnieuw toonde hij zijn uitzonderlijke talent en toewijding aan het produceren van unieke designobjecten met de introductie van verschillende nieuwe stukken. Deze opmerkelijke creaties omvatten een marmeren kruk, een designtapijt, een verfijnde glazen vitrinekast en een uniek, nieuw dressoir.De marmeren Angelo M kruk weerspiegelt de balans tussen vorm en functie, waarbij de esthetiek wordt gecombineerd met een zitoppervlak dat zorgvuldig is gevormd om de contouren van het lichaam te volgen. Het strakke ontwerp belichaamt de essentie van het moderne leven, ervoor zorgend dat het oppervlak snel droogt en altijd klaar is voor gebruik, terwijl het de tijdloze schoonheid van marmer toont.

De Angelo M tafel werd vergezeld door het design tapijt Isola, dat voor een mix tussen traditie en hedendaags design zorgde. De integratie van marmer en stof creëert een visuele synergie en biedt een warme en uitnodigende atmosfeer. Een van de opvallende kenmerken van dit tapijt is het slimme ontwerp, met een strategische insnijding en uitsparing die een gemakkelijke plaatsing rond de tafel mogelijk maakt, waardoor het onderhoud wordt verminderd. De Isola-collectie biedt een scala aan aangepaste kleursamenstellingen die moeiteloos de negen natuurstenen uit de Angelo M tafelcollectie complementeren."Alinea Design Objects is toegewijd aan het creëren van designmeubilair dat vluchtige trends overstijgt en tijdloze schatten worden", zegt Leo Aerts, oprichter en ontwerper bij Alinea Design Objects. "Onze nieuwe collectie onderlijnt onze toewijding aan design, vakmanschap en aandacht voor detail. We geloven dat elk ontwerp dat we creëren moet dienen als een tijdloze blikvanger, terwijl het ook een functioneel doel heeft in het leven van de veeleisende klant."

Dit jaar exposeerde de designstudio in twee verschillende ruimtes, waarvan één gewijd was aan een buitenervaring. Hiermee wilde Alinea Design Objects inspelen op de toenemende vraag naar hoogwaardig outdoor meubilair. "We begrijpen dat klanten op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle stukken om hun buitenruimtes te verbeteren, en de Angelo M eettafel voldoet perfect aan deze behoefte."

Meer informatie:
Alinea Design Objects
Stationsstraat 169
2440 GEEL
+32 (0)14 58 65 69
[email protected]
www.alineadesignobjects.com

Publicatiedatum: