Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''L-vormige kast die je om een hoek kunt plaatsen''

Castelijn komt met nieuwe collectie Réflexion

Castelijn Meubelindustrie komt met de nieuwe collectie Réflexion, waarvan de kast opnieuw is uitgevonden. Designers Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac, die al menig succesvol ontwerp op hun naam hebben staan en al eerder diverse ontwerpen bij Castelijn onderbrachten, tekenden voor het flexibele kastontwerp Réflexion.

'In hun zoektocht naar een kast die je om een hoek kunt plaatsen, ontstonden de L-vormen van Réflexion als perfect in elkaar passende vormen. Boonzaaijer en Mazairac werden geïnspireerd door de eeuwenoude muren rond de Incastad Cuzco, waarbij de met precisie uitgehakte stenen ook naadloos in elkaar passen.'De L-vormige Réflexionkasten ogen misschien eenvoudig, maar zijn rondom in verstek gemaakt, met als verfijnd detail de verzonken deur en achterzijde, waardoor die slechts 5 mm dik lijken te zijn. Staand is de L-vorm een kast met deur, liggend is het een dressoir met laden. Samen met een gedetailleerd rechthoekig kastje en twee maten open nisjes, kan er eindeloos gecombineerd worden. 'Ook de flexibiliteit is eindeloos, want alle vormen staan namelijk los over elkaar heen, waarbij een antislip vel voorkomt dat ze van elkaar schuiven. Réflexion kasten zijn dus in de toekomst of bij verhuizing weer anders op te bouwen of aangevuld met enkele nieuwe elementen op te splitsen tot andere kasten.'

Meer informatie:
Castelijn
[email protected]
www.castelijn.nl