Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe showroom I-Catchers op 'superlocatie' zorgt voor chique uitstraling

Sinds deze week zijn de handgemaakte meubelen van I-Catchers te bewonderen in de nieuwe showroom van het bedrijf. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de nieuwe showroom tot in de puntjes af te maken. "De eerste klanten zijn ondertussen ontvangen. Iedereen die langs is geweest reageert super enthousiast en is aangenaam verrast", vertelt een trotse Bart Bockweg, mede-eigenaar van I-Catchers.



Superlocatie
De locatie en uitstraling van het pand is volgens hem bijzonder. "Het is een superlocatie, midden in de weilanden. Alles is écht helemaal af, waardoor onze meubelen volledig tot hun recht komen. Het zorgt voor een chique uitstraling die helemaal past bij de meubels die we verkopen."



Definitieve bestemming
Als het aan Bart ligt zal I-Catchers niet meer snel verkassen uit Buurmalsen. "Dit is onze definitieve locatie. Hier zullen we tot jaar en dag blijven." Het grootste gedeelte van het assortiment is er momenteel te bezichtigen. Zo ook de gloednieuwe karpetten collectie. Daarnaast gaan de producten, die over een tijdje gelanceerd zullen worden, er een mooie passende plaats krijgen.



Meubelhart Beusichem
De 'oude' showroom in Beusichem zal nog in gebruik blijven, maar met een ander doeleinde. Bart licht dit nader toe: "De showroom in Beusichem blijft. Deze zal gebruikt worden voor de beurzen van Meubelhart Beusichem. De nieuwe locatie zal voornamelijk voor klantafspraken gebruikt worden." Op 7, 8, 14 en 15 februari 2022 zullen verschillende meubelbedrijven hun nieuwste collecties tentoonstellen tijdens de vakbeurs.



Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu