'RackBuddy oplossing voor schoenenkast van influencerkoppel'

RackBuddy, producent van ruwe kledingrekken in modern design, neemt een kijkje in de bruisende woning van influencerkoppel Mads Emil Møller & Emili Sindlev in Kopenhagen, waar design, kunst en stijlvolle opbergoplossing een grote rol spelen. Met hulp van RackBuddy heeft Mads een aangepaste oplossing voor zijn grote schoenen- en sneakers collectie die hij heeft en die steeds groter wordt. Door deze oplossing kan hij zijn schoenen laten zien en op bergen.


Emil Møller.

Mads woont samen met zijn vriendin, Emili Sindlev in Kopenhagen en deelt zijn garderobe met haar. Ze hebben oog voor geweldig design en dat zie je overal in hun woning terug, daarom moest de garderobe passen bij de algehele esthetiek. Met onze donkere buizen en de nieuwe smoke eiken planken hebben we en opbergruimte weten te creëren voor meer dan 250 paar schoenen, die perfect is voor de twee schoenenliefhebbers.

De smoke eiken planken geven het interieur een Scandinavisch en mannelijk gevoel. Het eikenhout is zeer duurzaam en het uiterlijk en kwaliteit zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan.Meer informatie:
RackBuddy
www.rackbuddy.nl
Info@rackbuddy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven