Meubelbeurs van zondag 7 t/m woensdag 10 november

Nieuwe exposanten Brussel in de kijker

Na bijna twee jaar zonder Meubelbeurs Brussel, hebben de exposanten heel wat nieuws voor te stellen aan de bezoekers. Echter niet alleen de deelnemers, maar ook de organisatie. Die heeft dan ook heel wat nieuwe gezichten op de exposantenlijst staan. Hall voor hall worden de bedrijven geïntroduceerd. In hall 3 vinden bezoekers de meubelen van Bodahl uit Denemarken, en de zitmeubelen van Dion uit Polen. Daarnaast heeft Square 3 nieuwe namen: Crest, Vis Comoda en Nicoletti die na een paar jaar afwezigheid opnieuw voor Brussel kiest.

In hall 4 zijn de unieke tafels in epoxyhars van het nieuwe Belgische merk Odysseedesign, sofa’s van het Franse Neology en massiefhouten meubelen van Wimmer uit Duitsland te vinden.

Hall 5 heeft grotendeels dezelfde indeling, met de bekende Belgische fabrikanten. Maar ook hier zijn er toch twee nieuwe namen te spotten: up2date brengt haar collecties onder het merk Modulax mee, en De Eiken Zetel toont de frisse collectie woonmeubelen van &dez.

Vorig jaar al wilde Meubelbeurs Brussel haar exposanten in de beddinghall Brussels by Night extra in de kijker te zetten. "Editie 2020 is helaas niet kunnen doorgaan, maar uitstel betekent geen afstel. Van zondag tot en met dinsdag voorzien we elke voormiddag een speciale verwelkoming voor alle bezoekers in hal 6. Laat je gewoon van bij aankomst op de beurs naar de zevende hemel leiden in hall 6", aldus de organisatie van Meubelbeurs Brussel.
By Night zijn de nieuwe namen: het Belgische Ergomat, Snoooze en Van Janssen, de Nederlandse rebellen van Steel&Stockings, Senactive uit Polen en Gemega en Trivilita uit Litouwen.

Ook in hall 8 zijn vertrouwde namen te bezoeken. De nieuwe exposanten komen alle drie uit Nederland: Stylerz is volledig nieuw, De Eekhoorn, Eleonora, By-Boo en Sevn zijn na een tijdje weggeweest opnieuw in Brussel te zien. En van Nederland gesproken, in Holland à la Carte in de Patio is Beside Rugs de enige nieuwe standhouder.

In hall 9 tenslotte zijn er zeven nieuwe namen: het Belgische Europe koos dit jaar voluit voor Brussel. Verder zijn Doga Bedding en TAF Boxsprings uit Nederland, Atreve, Plastiko en S Group uit Polen en Teppiche Lalee uit Duitsland te bezoeken.

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
+32 (0)2 558 97 20
www.meubelbeurs.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven