Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jori brengt speciale editie uit in zwart leder

Meubelmerk Jori lanceert met de nieuwe collectie Black Express Series een krachtig statement dat hulde brengt aan de drie relasiconen: Brainbuilder, Yoga en Symphony. Om hun iconisch karakter te onderlijnen brengt Jori een speciale editie uit in exclusief zwart leder met zwartgelakte armleggers en voet. De gelimiteerde reeks is bovendien express leverbaar, netjes op tijd voor de feestdagen. Iconen duren in de tijd en maken zo geschiedenis. Geen krachtigere kleur om hun tijdloze status te vereeuwigen dan zwart. Zwart ‘heerst’ en imponeert omwille van zijn statig, contrasterend en elegant aspect. Ondanks zijn overheersend karakter is zwart een neutrale toon en kan probleemloos aan een heel spectrum van kleuren worden toegevoegd. Een zwart zitmeubel is bijgevolg vlot te integreren en geeft karakter aan het interieur.

Express leverbare luxe
Een zitmeubel dat 14 dagen na bestelling aan huis wordt geleverd. Vandaag heet dat een weldadige luxe. Stockproblemen, de gebrekkige levering van grondstoffen en materialen zijn nu vaak de oorzaak van lange wachttijden. De Black Express Series van JORI stelt het geduld van de consument niet langer op de proef. Binnen de 2 weken krijgt de koper gegarandeerd zijn iconische relax aan huis geleverd en dit zolang de voorraad strekt.

Tijdelijk extra zit-en ligcomfort erbovenop
De Jori relax behoort wellicht omwille van zijn gepatenteerd relaxsysteem tot één van de meest gegeerde comfortstoelen in de luxe meubelsector. Om deze legendarische comfortkwaliteit te onderlijnen wordt elke model van de Black Express Series tijdelijk geleverd met een gratis bijhorend lederen hoofdkussen.

Black Express Series
Jori heeft voor deze speciale relax editie drie absolute mijlpalen geselecteerd, die nog steeds deel uitmaken van het productgamma: de relaxzetels Brainbuilder, Yoga en Symphony. De Black Express Series biedt de drie relaxtypes tijdelijk aan in hoogwaardig zwart leder met zwartgelakte armleggers en voet en een gratis bijhorend zwartlederen hoofdkussen. En dit zolang de voorraad strekt. Net zoals alle JORI-zitmeubels wordt de speciale Black Express Series vakkundig samengesteld in de eigen productie ateliers in België en vervaardigd met de edelste materialen.

Meer informatie:
JORI
www.jori.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven