Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Planten in de kijker met de Montana Living Things-collectie

Bij het Deense designlabel Montana Furniture zijn ze ervan overtuigd dat niets een interieur meer tot leven brengt dan planten. Of je nu gaat voor full on jungle vibes of een strak gecureerde selectie. Om "onze groene huisgenoten" nog meer in de kijker te zetten, lanceert het bedrijf de collectie Living Things. Een reeks van kleurrijke plantenbakken die moeiteloos samensmelten met je interieur.



"De afgelopen jaren bewees de Green Living trend dat we niet tussen de velden of bossen hoeven te wonen om de natuur dichter bij huis te brengen. Kamerplanten transformeren je woning in een vingerknip tot een groene oase. Dat de Monstera, de bananenplant en co een onmisbaar onderdeel zijn geworden van ons interieur is ook Montana niet ontgaan", dat vertelt het bedrijf in een persbericht.

Met de Living Things-collectie brengt Montana Furniture een ode aan hun liefde voor greenterior. De Plant boxes zijn verkrijgbaar in acht verschillende formaten. Ze zijn te integreren in Montana's modulair kastensysteem of kunnen op zichzelf staan op wieltjes of met pootjes. Naar aanleiding van deze Living Things-reeks creƫerde Montana Furniture ook de vier nieuwe pootkleuren Flint, Rosehip, Mushroom en Parsley.



Montana Furniture is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1982 en zich bezig houdt op het gebied van opbergen en meubilair voor woningen en moderne kantooromgevingen. Het Montana systeem werd ontworpen door Peter Lassen. Diens zoon, Joakim Lassen, is de CEO van het bedrijf.

Meer informatie:
Montana Furniture
www.montanafurniture.com

Publicatiedatum: