Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Table du Sud voert nieuwe huisstijl verder door

De vorige website fungeerde nog prima en de showrooms worden druk bezocht maar toch was het tijd voor vernieuwing en uitbreiding. Dat vertelt Camilla Hendriks van de marketingafdeling van Table du Sud.



Website
"De vorige website fungeerde nog prima, maar we willen ons voortdurend ontwikkelen en vernieuwen. Hierbij kan de website dus niet achter blijven. De gehele uitstraling is geüpdate aan de hand van onze nieuwe huisstijl, de website is full screen geworden voor een optimale beleving en de productconfiguratie is verder geoptimaliseerd."

In plaats van alle opties in een scherm te tonen zijn ze nu onverzichtelijk opgedeeld in stappen, wat de configuratie duidelijk en leuker maakt voor de bezoeker. "Bovendien kun je nu door de hele website heen veel meer lezen over ons bedrijf. Denk hierbij aan een how it's made pagina, waarbij je stap voor stap kunt lezen hoe onze tafels gemaakt worden, maar ook meer over wat we doen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kun je een kijkje nemen in ons portfolio. Dit is voor partners interessant, maar eigenlijk voor iedereen wel. Het blijft leuk om ergens binnen te kijken toch? We merkten dat klanten online soms niet door hadden dat we onze meubels écht zelf maken in onze eigen werkplaats en dat is wel een van onze belangrijkste punten die ons onderscheid. Het doel is om op de website hetzelfde authentieke, betrouwbare gevoel aan de bezoeker te geven als dat we in onze showrooms doen.”

"In de loop van deze maand wordt ook nog een 3d configuratie aan de nieuwe Table du Sud website toegevoegd. Op deze manier kunnen bezoekers echt gaan spelen met alle opties die we bieden. 
Klanten kunnen verschillende onderstellen vergelijken, rand afwerkingen bekijken en switchen tussen verschillende vormen."


Voor klanten is het nu duidelijker dat producten handgemaakt worden.

Partners
Dat gedeelte van partners is iets waar het bedrijf uit Heeze sinds dit jaar extra aandacht aan geeft met een speciaal partnerprogramma. "Voor potentiële partners bieden we een dedicated pagina met informatie over samenwerkingsmogelijkheden. Op deze pagina kunnen ze zich inschrijven voor ons programma. Nadat een collega de inschrijving heeft goedgekeurd ontvangen partners een B2B login, waarmee ze in hun account de juiste voorwaarden kunnen vinden, extra informatie en vouchers. Daarnaast kunnen B2B klanten ons portfolio bekijken om een beter idee te krijgen van onze producten en reeds opgeleverde projecten te zien." 

Uitbreiding
Op 13 september staat de opening gepland van de nieuwe showroom in Utrecht.

Meer informatie:
Table du Sud
info@tabledusud.nl    
www.tabledusud.nl