Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een nieuwe manier van werken vraagt om informelere werkomgeving'

Robert Bronwasser ontwerpt sociaal meubilair voor Cascando

Nu steeds meer mensen vanuit huis werken, is de functie van het kantoor veranderd. Van een plek om te werken verschuift het meer naar een ontmoetingsplek, waar je mensen treft, ideeën uitwisselt en kunt samenwerken. Omdat we onze tijd zo efficiënt mogelijk willen gebruiken, vraagt dit om dynamisch meubilair dat past bij een informelere werkomgeving. 



Spontaniteit wordt gestimuleerd

Met het oog op deze nieuwe manier van werken heeft Robert Bronwasser de Pully collectie voor Cascando uitgebreid. Het meubilair zorgt ervoor dat men flexibel met de ruimte kan omgaan, waardoor spontaniteit wordt gestimuleerd. Met een koffietje in de ene hand en een tablet in de andere, kunnen werknemers ontspannen overleggen. Wanneer nodig op gepaste afstand. 

Ongedwongen meetings
Robert: “Ik wilde meubilair ontwerpen dat makkelijk in open ruimtes te plaatsen is, zodat informele get-togethers spontaan kunnen ontstaan. De basis van de collectie werd gelegd met de Pully poef, met lederen handvat. De naam komt van het Engelse pull en wijst zowel naar het makkelijk dragen als het bij elkaar brengen van mensen. Juist nu er bij veel bedrijven wordt thuisgewerkt, is het heel belangrijk dat mensen elkaar weer kunnen ontmoeten op kantoor.”



Island hopping
De Pully collectie bestaat uit zowel poefjes, krukken, ziteilanden en hoge banken, als verschillende tafels van diverse afmetingen en hoogtes. Met de Pully Islands en Pully Sides maak je een speelse en open ruimte voor ontvangst. De Pully Pillars zijn ideaal voor een staand overleg, waarbij je zelf de hoeveelheid ruimte wil bepalen. En de Pully Meet tafels met banken of krukken zijn heel geschikt voor teamoverleg. “Zo gaan we moeiteloos van het nieuwe normaal naar het nieuwe ideaal”, aldus Robert. 

Vriendelijke karakter
De verschillende elementen uit de Pully serie kunnen eenvoudig gecombineerd worden en dit kan op talloze manieren. De vrolijke en zachte vormen benadrukken het officieuze en vriendelijke karakter van de collectie, waardoor deze  geschikt is voor minder formele bijeenkomsten en tussentijds overleg.



Cascando
De Pully collectie is in mei 2021 geïntroduceerd door het Nederlandse designmerk Cascando. Robert Bronwasser werkt al ruim 15 jaar samen met dit merk en heeft hiervoor onder andere kapstokken, ruimtedelers en meubels ontworpen.

Meer informatie:
Cascando
www.cascando.nl 

Publicatiedatum: