Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turbit Interieur BV brengt home-brochure uit

Al jaren is Turbit Interieur BV een gevestigde speler op de zakelijke markt van met name projectinrichting. Diverse modellen uit de stoelen collecties van het Oostenrijkse Hussl en Italiaanse Bedont worden echter steeds vaker toegepast in de woonomgeving. Dit was reden voor Turbit om hier een speciale Home brochure voor samen te stellen met tal van voorbeelden uit de praktijk. Heeft u interesse in deze brochure? Download deze via de website op turbit-interieur.nl. Voor aanvullende productinformatie of wederverkoop staat Turbit u graag te woord.


Links de Bedont - Drive Chair en rechts de Hussl - Forum.

Turbit Interieur BV werd in 1964 opgericht als Verhoeven Handelsmij BV. In 2000 is de naam gewijzigd in Turbit. Momenteel vertegenwoordigt Turbit vier producenten exclusief, enerzijds als importeur (voor Nederland en BelgiĆ«) en anderzijds als agent. Het pakket van diensten en collecties is gebaseerd op jarenlange ervaringen. Deze zijn opgedaan in woninginrichting, projectinrichting en bij internationaal opererende staal- en houtmeubel producten. De collecties die Turbit vertegenwoordigt worden ook door externe interieur ontwerpbureaus voorgesteld bij nieuwbouw, renovatie of herinrichting. Diverse collecties zijn voorzien van een FSC en PEFC certificaat. 

Meer informatie:
Turbit Interieur
info@turbit-interieur.nl
www.turbit-interieur.nl

Publicatiedatum: