Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Simone Hoogesteger strijkt met 3C Gruppe neer in De Woonindustrie:

"We kunnen nu sneller en efficiënter de actuele collectie laten zien aan meubelondernemers"

"Een zitmeubelencollectie die een breed publiek aanspreekt, vanwege de diversiteit in modellen, de keuze uit zeer veel bekledingsmaterialen en producten in hoogwaardig Duitse kwaliteit. Daarvoor staat 3C Gruppe", laat area sales manager Simone Hoogesteger (foto) van genoemd bedrijf vanuit De Woonindustrie in Nieuwegein weten.

Simone Hoogesteger op een van de modellen in de showroom.

"Sinds september 2020 staan we als nieuwe leverancier met onze collectie op de 1e etage (hoekstand nr. B105) in De Woonindustrie. De 3C Gruppe GmbH vertegenwoordigt een tweetal zitmeubelencollecties, te weten Candy en Carina. Sinds het begin van het nieuwe jaar hebben we een vaste stand in het inkoopcentrum en staan we er met onze Candy-collectie", legt Simone uit.

"Een aantal van onze modellen, die reeds op De Woonindustrie te zien zijn, zijn o.a. Intermezzo, Cleveland, High End, Evy en Basic."

Elementenprogramma Intermezzo biedt verschillende zitcomforts, armtypen, rugkussenhoogtes en heeft een breed scala aan elementen.

Fauteuil Basic zit niet alleen lekker, maar kan ook in de nieuwe leder Cento (102 trendy leerkleuren) geleverd worden.

"Door de samenwerking met De Woonindustrie kunnen we sneller en efficiënter de meest actuele collectie laten zien aan Nederlandse meubelondernemers en zijn we niet uitsluitend afhankelijk van onze Duitse huisshow of andere internationale beurzen. Daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om de collectie zo te presenteren, voor een optimale aansluiting met de Nederlandse markt", aldus Simone.

Model Cleveland: een stoere bank met hoofdsteunverstelling.

Een aantal exclusieve collectie modellen wordt binnenkort op de Nederlandse markt gelanceerd. "Een aantal items zal in april ook in De Woonindustrie op onze stand te zien zijn. Dat zal in het tweede deel van de beurs zijn, dus op 18, 19 en 20 april."

"Naast zitmeubelen, leveren wij ook al vele jaren gestoffeerde bedden, eetkamerstoelen en -banken en relaxfauteuils: oftewel twee meubelcollectie stijlen, te weten Candy en Carina met daarbinnen vele samenwerkingsvormen binnen de verschillende productgroepen. Ook samenwerkingsvormen met private label artikelen voor landelijke groeperingen behoren tot de mogelijkheden", zegt Simone tot slot.

Onderstaand afbeeldingen van de nieuwe collectie:

Meer informatie:
3C Gruppe GmbH
Simone Hoogesteger

Am Jägerheim 1c
DE-33378 Rheda-Wiedenbrück
+31 6 48 39 61 90
simone.hoogesteger@3c-gruppe.de  
www.3c-gruppe.de