Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tiny Table: Groot als bureau en compact als bijzettafel

"In veel huishoudens is geen plaats voor een goed bureau. Laat staan voor twee bureaus. Daarom wilden wij een compacte én multifunctionele thuiswerkoplossing ontwikkelen, die na werktijd een nuttige toevoeging is aan je interieur", vertelt Stijn van Woerkom van Tiny Table.



"De Tiny Table past in de laagste stand goed bij een bank als bijzet- of salontafel. En tijdens een feestje kan hij worden ingezet als statafel. Onder werktijd is het een zit-sta bureau dat elektrisch in hoogte verstelbaar is met een bereik van 59 tot 126 cm. Dat betekent dus ook dat je een video call comfortabel vanaf de bank of vanuit een lounge chair kunt doen."



"Onder het blad zit een extra stopcontact voor een laptop en een handige opbergruimte voor het snoer. Hij is leverbaar in vele kleuren en materialen zodat je altijd een tafel vindt die bij je interieur past."



Meer informatie:
Tiny Table
www.tinytable.nl 

 

Publicatiedatum: