Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KFF en ASCO gaan samen de toekomst in

Op de imm 2019 speelden KFF en ASCO voor het eerst samen op het tentoonstellingspodium. KFF, zitmeubelfabrikant uit Lemgo, neemt ASCO, tafelfabrikant uit Rheda-Wiedenbrück, mee naar de toekomst. KFF is een gevestigde naam onder zitmeubelfabrikanten in de lounging, dining en high dining sector en het lag dan ook voor de hand om een ​​tafelfabrikant op ooghoogte en met passende tafelhoogtes aan boord te krijgen. ASCO en KFF vormen een symbiose die communicatief, dynamisch en toekomstgericht is. Beide op OWL gebaseerde bedrijven vullen elkaar aan in hun productwereld en streven dezelfde claim na, omdat tafels en stoelen bij elkaar horen zoals eten en drinken.

Producten van ASCO en KFF zijn puur en onopvallend in hun ontwerp en ontworpen voor een lange levensduur. De vormentaal en de materiaalkeuze zijn individueel en de talrijke mogelijkheden om de producten te ontwerpen creëren zeer persoonlijke meubels. Comfort, functionaliteit en kwaliteit zijn elementaire componenten van alle producten.

Beide bedrijven streven hun eigen claim na om verantwoord met mensen en middelen om te gaan. Duurzaam denken en handelen is geen onderdeel van een geformuleerde marketingstrategie, maar een persoonlijke zorg van de eigenaar Karl Friedrich Förster en de directeur Jens Lewe, die graag wordt ondersteund door alle medewerkers en leveranciers.
De ontwerpen van de designmeubelen zijn zowel gebaseerd op eigen ontwerpen als op ontwerpen van gevestigde of opkomende ontwerpers. KFF en ASCO staan ​​voor design en functie, kwaliteit en economie.

"We willen de nieuwe trends van de tijd volgen, onszelf blijven vernieuwen zonder tradities te negeren.
Maar om van een ruimte een ontmoetingsplek te maken, is meer nodig dan alleen meubilair. Het heeft gevoel voor mens en materiaal nodig”, legt Jens Lewe uit
"We vervaardigen expressieve, authentieke meubelen die zich aanpassen aan de behoeften van mensen en die in elke sfeer denkbaar zijn."

Het eetgedeelte is het middelpunt en de hartslag van elk huis. Als iedereen aan dezelfde tafel zit, is het gevoel van eenheid voelbaar. Zoals een bekende boek- en filmtitel zegt: "Samen zijn we minder alleen."

Meer informatie:
KFF -ASCO
www.kff.de 

Publicatiedatum: