Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familiebedrijf gespecialiseerd in binnenzonwering en raamdecoratie

Vernieuwde showroom voor Copahome

Copahome is het nieuwe jaar gestart met een vernieuwde showroom. In de afgelopen maanden is de toonzaal flink onder handen genomen, zo blijkt wel uit de foto's die het het bedrijf op LinkedIn plaatste.

Het Belgisch familiebedrijf is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in maatwerk in raamdecoratie met als grootste productcategorieën rol- en vouwgordijnen en horizontale en verticale jaloezieën.

Dé klassieker binnen de raamdecoratie blijft echter nog steeds het rolgordijn. 'Het geeft elk interieur een unieke, stijlvolle toets en straalt klasse uit.'

Bij het Belgische bedrijf in binnenzonwering en raamdecoratie werd er in het afgelopen jaar ook volop ingezet op het creëren van de ultieme collectie rolgordijnen. Een collectie waarbij aan praktisch elke vraag van de klant kan worden tegemoet gekomen, zo meldde Copahome op 11 december jl. op het nieuwsplatform van Wonen360.

Meer informatie:
Copahome
Meensesteenweg 137
8500 Kortrijk
+32 (0)56 35 32 33
www.copahome.com 
info@copahome.com  

Publicatiedatum: