Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver Oranje neemt bedrijfsactiviteiten over

Zuiver Oranje kondigt met trots aan dat ze per 1 mei 2024 alle activiteiten van Annemiek Hiemstra van viltopdemuur.nl zullen overnemen. Met deze overname wil Zuiver Oranje de voordelen van het gebruik van (wol)vilt in het interieur onder de aandacht brengen en uitbreiden.

Vilt is een duurzaam product, volledig gemaakt van 100% schapenwol, en Zuiver Oranje richt zich vooral op de natuurlijke variant van dit materiaal. Maar wat maakt vilt nu zo bijzonder en geschikt voor in huis? Zuiver Oranje zet de voordelen op een rijtje:

- Ademend en isolerend: Gordijnen van wol houden niet alleen de kou buiten, maar voorkomen ook dat ramen beslaan, dankzij de ademende en isolerende eigenschappen van vilt.

- Brandwerend: Vilt kan extreme temperaturen weerstaan, van -40°C tot +110°C, en wordt zelfs gebruikt als pannenonderzetters vanwege zijn brandwerende eigenschappen.

- Geluidsdempend: Vilt verbetert de akoestiek in een ruimte en maakt het leven in een galmende ruimte aangenamer.

- Kleurvast: Natuurlijk vilt is kleurvast en wordt vaak toegepast in campers en caravans voor een zomers tintje, zonder dat het materiaal verkleurt.

Meer inforamtie:
Viltop de muur
www.viltopdemuur.nl

Zuiver Oranje
www.zuiveroranje.nl

Publicatiedatum: