Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'De klassieker binnen de raamdecoratie blijft nog steeds het rolgordijn'

Copahome tilt zijn klassieker naar een hoger niveau: Ultimo

Nu er heel wat meer tijd thuis wordt doorgebracht, is de consument zich extra bewust van zijn interieur. Raamdecoratie is hierbij van groot belang. Enerzijds speelt het decoratieve aspect hierbij een grote rol, men wil raamdecoratie die past binnen de stijl van de woning en de ruimte een unieke touch geeft. Anderzijds is het technische aspect erg belangrijk, daarbij wordt gelet op de transparantiegraad en duurzaamheid van de stoffen, maar ook op het gebruiksgemak van het product (motorisatie, domotica…).

De klassieker binnen de raamdecoratie blijft nog steeds het rolgordijn. Het geeft elk interieur een unieke, stijlvolle toets en stralen klasse uit. Bij het Belgische bedrijf in binnenzonwering en raamdecoratie  Copahome werd er ook volop ingezet op het creëren van de ultieme collectie rolgordijnen. Een collectie waarbij aan praktisch elke vraag van de klant kan worden tegemoet gekomen.

Ultimo
De collectieboeken (In between, Day & Night, Screen en duo/3D) werden opgebouwd op basis van transparantie en kwaliteit, dit maakt het werken met het collectieboek erg gebruiksvriendelijk.  Ultimo bestaat uit vier moderne lijnen . Elke lijn is van hoogwaardige kwaliteit en heeft zijn eigen kenmerken, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Wat deze vier lijnen gemeen hebben: het zijn allemaal prachtige rolgordijnen, die een meerwaarde vormen voor ieder interieur. Met deze complete collectie biedt Copahome een oplossing voor elke consument naar afwerking, systeem en transparantiegraden.

1. Comfort
De Comfort lijn staat garant voor een eenvoudige montage dankzij de uitschuifbare eindpin. Daarenboven bevat deze lijn een nieuwe halfopen cassette in een matte lak die extra stijlvol oogt.

Nog nieuw binnen deze lijn zijn de verduisteringscassette en het nieuwe dakraam rolgordijnsysteem. Door innovatieve technieken is het dakraam rolgordijnsysteem het best verduisterende systeem op de markt met bovendien opnieuw stijlvolle matte kleuren. Dit systeem is tevens geschikt voor alle dakraam merken (Velux, Fakro, Rooflite, Roto). Dankzij de extra bedieningsstang kunnen de rolgordijnen in een moeilijk te bereiken dakraamsysteem toch soepel worden bediend.

De Comfort lijn bevat, net zoals bij de Design lijn, stoffen die aan de onderlat worden gelast in plaats van gestikt. Hierdoor laten ze nog minder licht door.

Wie meerdere rolgordijnen aan elkaar wil koppelen en ze gezamenlijk bedienen, kan dit doen via het Easy Link systeem. De lichtkier tussen de gordijnen werd teruggebracht tot slechts 2 cm wat zorgt voor een minimale lichtinval maar maximale privacy.

2. Xtreme
Een extra groot rolgordijn die de mogelijkheid biedt om grote raampartijen te voorzien van gemotoriseerde raamdecoratie tot 7 m breed en 6 m hoog. Leverbaar in speciaal geselecteerde stoffen.

3. Design
Deze rolgordijnen vallen op door hun luxueuze en verfijnde afwerking. De covers, onderlatten en afdeklijsten kunnen worden gekozen in een stijlvol mat aluminium. Er werd gekozen voor hedendaagse kleuren zoals mat zwart, antraciet, brons, aluminium... Nieuw is ook de optie van een sierkoof met een ingewerkte gordijnrail. Zo kan een rolgordijn gemakkelijk worden gecombineerd met overgordijnen.

4. Basic
De naam zegt het zelf, een manueel rolgordijnsysteem met basis afwerkingen, prettig geprijsd zonder in te boeten aan kwaliteit.

Ten slotte werden er heel wat afwerkingen geoptimaliseerd. Zo worden de rolgordijnen perfect haaks gesneden door de automatische CNC snijtafel. Ook bij de keuze van de stoffen werd er een kritische keuze gemaakt. Zo bevat het assortiment heel wat duurzame stoffen (o.a. Greenguard, Cradle-to-Cradle, recycled ocean plastic labels) maar ook unieke stoffen zoals de soft touch en ultra white screen.

Het iconische kettinggewicht van Copahome is er nu ook in verschillende kleuren die perfect passen bij de verschillende lijnen. De meest stille bediening ooit dankzij de geïntegreerde Teflon geluidsdemper.Meer informatie:
Copahome
Meensesteenweg 137
8500 Kortrijk
+32 (0)56 35 32 33
www.copahome.com
[email protected] 

Publicatiedatum: