Volop positieve ontwikkelingen bij Expo Trading Holland (ETH):

Aanvraag octrooi Pucc goedgekeurd, uitbreiding van showroom en nieuwe catalogus 2020/2021

Expo Trading Holland (ETH) zit bepaald niet stil. De groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal heeft de nieuwe catalogus 2020/2021 gepresenteerd. Daarnaast heeft het bedrijf, dat in Nederland een belangrijke speler is, nog meer goed nieuws te melden, want de octrooiaanvraag voor Pucc is goedgekeurd. Tevens kondigt ETH nieuwbouwplannen aan.

De voorpagina van de catalogus. Rechts Orb, de topper van ETH.

Het is alweer de vijfde catalogus die ETH uitbrengt. Het lijvige, kleurrijke boekwerk telt ruim negentig pagina's en staat boordevol nieuwigheden. Zoals de Lime, een volgens woordvoerder Matthijs Grip zeer uitgebreide serie die je in alle vormen kunt verstellen. "Verder hebben we onze topper, de Orb serie uitgebreid in het opaal. Ook nieuw of vernieuwd zijn de Blagoon serie, Ringo en de Bobby serie. De Sledge is uitgebreid. Verder hebben we diverse lichtbronnen aan het assortiment toegevoegd."

Trend
"De trend bij de glazen armaturen is smokedglas", vervolgt Matthijs. "En de wat chiquere armaturen. Ook zien we dat het opaal glas helemaal terug komt. De Wire, Adam en Eve en andere ETH-toppers blijven eveneens trendy.
We verwachten dat de consument de komende tijd meer en meer gaat zorgen dat het thuis gezellig wordt. Goede verlichting is hierin zeer belangrijk, en dat het snel in huis is. Via ETH is alles leverbaar binnen 24 uur in Nederland en België en de rest van EU binnen 72 uur." 

Pucc is een lichtbron die de bestaande armaturen upgradet.

Octrooiaanvraag

Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf is dat de octrooiaanvraag voor de Pucc is goedgekeurd. "De officiële documenten komen over twee weken naar ons toe", reageert Matthijs verheugd.

Tijdens de afgelopen Vakdagen in Nieuwegein presenteerde ETH de nieuwste ontwikkeling op lampengebied. Pucc is een lichtbron die de bestaande armaturen upgradet. Vanuit het bedrijf in Gorinchem heeft hij samen met Stefan de Koning de afgelopen jaren vele armaturen ontworpen en ontwikkeld. "Uiteraard zijn hiervoor talloze lichtbronnen op de markt, maar wat wij misten was een lichtbron die ondersteunend is aan het armatuur", liet Matthijs eerder weten.

Matthijs Grip en Stefan de Koning presenteerden Pucc op de VAKdagen. De eerste serie (paar duizend stuks) was snel uitverkocht.

De lichtbron Pucc is minimalistisch en zorgt juist voor een upgrade van hang-, vloer-, wand- of tafellamp. "Het is een LED lichtbron met een extreem klein formaat maar mét een E27 fitting. De ledlamp heeft hoog vermogen en heeft een drie standen dimfunctie, waardoor elk armatuur gelijk een dimfunctie krijgt."

ETH heeft de lamp ontwikkeld en is gericht op huishoudelijk én professioneel gebruik. "De totale lengte van de lichtbron is 4,5 cm bestaande uit een 2,8 cm grote fitting en een kleine, slechts 1,7 cm lichtbron. De E14, een traploos dimbare variant, is al in productie en komt over een aantal weken binnen. Ook komen er sterkere varianten aan. En de allernieuwste ontwikkeling is de dimtone Pucc", somt Matthijs op.

Op pagina 89 van de catalogus wordt groot nieuws aangekondigd.

Nieuwe showroom
Om de groei van het bedrijf en de verdere vergroting van het assortiment bij te kunnen benen, wordt in het eerste kwartaal van het komende jaar een nieuwe showroom in gebruik genomen. Deze wordt aan het bestaande bedrijfspand toegevoegd en is ongeveer 150 m2 groot. "We zien dat het belangrijk is om onze klanten te laten zien wie we zijn en wat we doen. We hebben meer dan 4500 vierkante meter ETH te laten zien. Ook hangen en staan al onze lampen verspreid in onze kantoren en kantines", legt Matthijs uit. 

Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM  Gorinchem
T. +31(0)183-631378
info@expotrading.nl
www.expotrading.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.