Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beursdagen van 14 t/m 16 april & van 21 t/m 23 april

Steinhauer Lighting opent showroom en viert haar 90-jarig bestaan

Een mijlpaal voor Steinhauer Lighting: na de succesvolle verhuizing van de logistieke afdeling is nu ook de showroom en het kantoor verhuisd naar een nieuwe locatie. Het Steinhauer-team is trots om aan te kondigen dat de deuren van de nieuwe showroom in Apeldoorn wijd openstaan voor bezoekers. Het betekent de vierde locatie in de 90-jarige geschiedenis voor het succesvolle bedrijf uit Gelderland, zoals op onderstaande vier foto's treffend in beeld is gebracht:

De eerste locatie van Steinhauer in 1933 te Amsterdam.


De twee locatie was te vinden aan de Venkelstraat in Apeldoorn.


De derde locatie van Steinhauer aan de Lage Brink in Apeldoorn.


De huidige locatie aan de Laan van de Ram 40 in Apeldoorn, waar voor het eerst de jaarlijkse beursdagen worden gehouden.

Als derde generatie eigenaar van dit familiebedrijf, geleid door Mark Steinhauer, is het team van Steinhauer verheugd om de nieuwste armaturen te presenteren en het 90-jarig bestaan van Steinhauer Lighting te vieren. Bovendien is de betrokkenheid van de vierde generatie, die ook werkzaam is binnen het bedrijf, een bron van inspiratie en continuïteit voor de toekomst.


Tijdens de twee keer drie dagen durende huisshow worden de nieuwste armaturen geshowd.

De showroom is niet alleen een ruimte om de complete collectie te bewonderen, maar ook een ontmoetingsplaats waar klanten kunnen genieten van persoonlijke aandacht en deskundig advies. Om deze ervaring te optimaliseren, zijn bezoekers van harte welkom op de volgende dagen:

- Zondag 14-04-2024
- Maandag 15-04-2024
- Dinsdag 16-04-2024

- Zondag 21-04-2024
- Maandag 22-04-2024
- Dinsdag 23-04-2024

Gedurende deze dagen is de showroom geopend vanaf 09:00 uur. Om de bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden, wordt gevraagd om vooraf aan te geven wanneer zij langs willen komen. Dit kan via e-mail naar verkoop@steinhauer.nl, telefonisch via 055-5822858 of via hun vertegenwoordiger.


Nieuw in de collectie: vloerlamp met bamboekap.

Let op: deze beursdagen zijn uitsluitend toegankelijk voor zakelijke klanten. Voor meer informatie over Steinhauer Lighting en het aanstaande evenement, bezoek de website www.steinhauer.nl of neem contact op via onderstaande contactgegevens.


Detailopnamen van nieuwe de XXL kroon Nimbus, verkrijgbaar in de maten 200, 300 en 400cm doorsnede. Mocht de Nimbus met een doorsnede van 200cm te groot zijn, dat heeft Steinhauer ringlampen in de collectie met een doorsnede vanaf 30cm.

Meer informatie:
Steinhauer BV
Laan van de Ram 40
7324 BV Apeldoorn
+31 (0)55 58.22.858
info@steinhauer.nl
www.steinhauer.nl