Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisshow van Expo Trading Holland in teken van 50-jarig bestaan

Er wordt dezer dagen druk geklust in het pand van Expo Trading Holland. Het verlichtingsbedrijf, dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, maakt zich op voor een huisshow die op zondag 14 april van start gaat en tot en met woensdag 24 april duurt. Verdeeld over twee weken worden tijdens een acht dagen durende huisshow voor het eerst in de geschiedenis van het Gorinchemse bedrijf de complete collectie getoond van de groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. "Dat kan nu, omdat de showroom de helft groter is geworden", vertelt mede-eigenaar Matthijs Grip, als hij tussen de klusbedrijven door even de tijd neemt om de huisshow toe te lichten.

Stefan de Koning (l.) en Matthijs Grip zijn medeaandeelhouder van Expo Trading Holland (ETH). Samen met directeur Sietse Eshuis bepalen ze mede de koers van het Zuid-Hollandse bedrijf. Stefan werkt ruim 20 jaar bij het bedrijf, zijn collega Matthijs sinds 2014.

In de afgelopen weken is er door het team van ETH hard gewerkt om de showroom uit te breiden. Daarvoor zijn de kantoren naar elders in het pand verhuisd. De rechtervleugel van het gebouw is één toonzaal geworden, vanaf het nulpunt opgebouwd en uitgegroeid naar zo'n 200 vierkante meter, waardoor de hele collectie kan worden getoond. "Wat we als ETH nieuw op de markt brengen, hangt of staat hier gelijk. Voorheen deden we dat op beurzen. Ook elders in ons pand hangen nu lampen, zodat die in het echt kunnen worden bewonderd. Ook buiten de huisshow (op afspraak) om", voegt Matthijs er nog aan toe.


Nieuwigheden die op de huisshow in Gorinchem zijn te zien.

De komende huisshow staat in het teken van het 50-jarig bestaan. "Getoond worden tal van nieuwe collecties, die gepreorderd kunnen worden en waarvan het merendeel ook snel leverbaar zal zijn. Een aantal nieuwigheden is echter pas vanaf het nieuwe seizoen verkrijgbaar, dus zo rond september", geeft hij aan. "Mooie nieuwe railsystemen en nieuwe hang- en vloerlampen in allerlei kleuren zullen we laten zien. Gedurende deze twee weken hebben we verschillende kortingsvarianten en scherpe acties op armaturen. Welke precies? Klanten moeten maar gewoon lekker komen. Hapje, drankje, alles wordt verzorgd. We hebben ook klanten uit het zuiden van België en uit Frankrijk, die laten we in het mooie Gorinchem logeren. Als klanten 5, 6 uur moeten reizen om hier heen te komen dat is het wel zo netjes om ze een slaapplaats aan te bieden", vindt Matthijs.


Een blik in de nieuwe showroom van Expo Trading Holland.

"We pakken het groots aan", gaat hij verder. "Het fijne van deze huisshow is dat we onze klanten ons mooie bedrijf kunnen laten zien en wat er allemaal mogelijk is. Ook voor de projectmarkt is dit handig. Op dat gebied zien we steeds meer beweging."

De huisshow blijkt flink in trek. "We zitten al op verschillende dagdelen vol, dus het is zeker raadzaam om op afspraak langs te komen. Mocht iemand in de buurt zijn en vertellen dat hij er over een kwartiertje is, dan is hij ook zeker welkom. Maar het beste is om via een accountmanager een afspraak in te plannen of anders ons bedrijf te bellen. Dat is je plekje gegarandeerd", beveelt Matthijs aan. "We gaan er met z'n allen een gezellige show van maken."


Nieuwe hang- en vloerlampen die straks te bewonderen zijn.

Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM Gorinchem
T. +31(0)183-631378
[email protected]
www.expotrading.nl