Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontwikkelaar van draadloze designlampen versterkt team met komst van Wouter Smit

Wouter Smit maakt de overstap naar een Nederlands merk, dat draadloze designlampen ontwikkelt. Het label staat voor verschillende uitdagingen doordat het de focus verlegt van de retail- naar de hospitality- en horecasector. Dit vereist een geheel nieuwe benadering.

Binnen de organisatie van Humble zal Smit verantwoordelijk worden voor operations en gaat alle aspecten aanpakken die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Zoals strategie, logistiek, inkoop, data en rapportage, en verkoopprocessen, met als doel de groei van Humble schaalbaar te maken. "Na twaalf jaar ervaring in de lichtbranche, kijk ik ernaar uit om bij Humble aan de slag te gaan en mijn expertise te gebruiken om de organisatie toekomstproof te maken."


Humble versterkt het team met de komst van Wouter Smit.

Atmosphere, anywhere
Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creƫren van sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In alle ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt elke verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken.

Met de in 2024 gelanceerde Firefly collectie heeft Humble de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitalitysector gewonnen in de categorie Lighting (series/collections).

Meer informatie:
Humble
Koivistokade 74B
1013 BB Amsterdam
+31(0)20 244 28 41
[email protected]
www.humblelights.com

Publicatiedatum: