Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste woonoutlet van Zuid-Nederland en België krijgt verlichtingsafdeling

Depot Zeven is naar eigen zeggen een van de grootste woonoutlets van Zuid-Nederland en België, gelegen naast Morres Wonen in Hulst, met een assortiment woongerelateerde artikelen direct van de fabrikant met korting. Recent heeft Olav Bakker met zijn team van lampencompleet.nl een nieuwe verlichtingsafdeling opgezet in Depot Zeven, met een groot aanbod decoratieve verlichting van merken zoals Lucide, Freelight, Steinhauer, en meer. Dat meldt het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad.

Het aanbod van Depot Zeven bestaat uit meubels, woonaccessoires, tuinartikelen, wanddecoraties en hebbedingetjes, Deze producten wisselen wekelijks, soms dagelijks. Sinds juni 2016 is Lampencompleet.nl begonnen bij Depot Zeven als unithouder. In totaal zijn er vijftien vakmensen met de presentatie bezig geweest en de totale oppervlakte van de nieuwe verlichtingsunit is bijna 200 m².Bron: ZVA

Meer informatie:
Depot Zeven
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
+31(0)114 388 330
[email protected]
www.depotzeven.com

Lampencompleet.nl
[email protected]
www.lampencompleet.nl

Publicatiedatum: