Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurexpert Jenni Kayne: "Ik hou van de marmertrend die momenteel heerst"

"Ik hou van de marmertrend die momenteel heerst. Of het nu gaat om meubels of accessoires, zoals een onderzetter, een dienblad of zelfs een hele salontafel. Dit geweldige materiaal geeft een ruimte echt persoonlijkheid", vertelde de Californische interieurexpert Jenni Kayne eerder dit jaar aan Vogue.com. Volgens haar is dit de ultieme interieurtrend van 2024. Occhio speelt hierop in en maakt in de Edizione Lusso gebruik van de eigenschappen van marmer.Geïnspireerd door de natuur
Met de Edizione Lusso presenteert Occhio de exclusieve versie van de Mito-serie. Geïnspireerd door de natuur zelf, combineert het de unieke ontwerptaal van Occhio met natuurlijke materialen en kleurenpaletten voor zintuiglijke ervaringen. Edizione Lusso drukt zich uit in drie stijlwerelden, elk gekenmerkt door de keuze van het gebruikte marmer voor de voet van de armatuur: Caldo, Scuro of Vivo.

Elk stuk is uniek
Bovendien kunnen het marmer, het leer en de kop van de armaturen individueel worden samengesteld en afgestemd op ieders smaak. Elk stuk is uniek: elke armaturenvoet wordt uit één stuk marmer gesneden om de gewenste marmering te garanderen. De interactie van deze componenten creëert het unieke karakter van Edizione Lusso.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.com

Publicatiedatum: