Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Occhio lanceert allereerste Chandelier

Tijdens de Milan Design Week 2024 presenteert Occhio met Lunanova voor het eerst een chandelier - en definieert hij het thema volledig opnieuw. De bolvormige uitstraling van het lichtobject is een expressief statement en samen met de 'Supernova' lichteffecten een absolute blikvanger.De ontwerpfilosofie van Occhio wordt gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe armaturenserie Luna heeft Occhio nu bewust een nieuw hoofdstuk geopend – het resultaat: een aanzienlijk emotioneler design, uiteraard zonder concessies te doen aan de unieke lichtkwaliteit en magische controle.

Lunanova laat zien wat er op dit gebied mogelijk is: de weelde van kroonluchters wordt op de meest pure manier opnieuw geïnterpreteerd. Lunanova combineert design met innovatieve technologie: dark chroom gespiegelde Luna-glasbollen in verschillende maten zijn concentrisch op een spiegelschijf gerangschikt. "De Occhio-firebal zweeft in de bollen en zorgt voor krachtig, gericht licht. En het zou geen Occhio-chandelier zijn als Lunanova geen fascinerende regelmogelijkheden bood voor magische lichteffecten die veel verder gaan dan alles wat ooit is gezien", aldus Occhio.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.com

Publicatiedatum: