Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisshow Expo Trading Holland in volle gang: "Veel klanten zijn nog nooit langs geweest"

De huisshow van Expo Trading Holland is voortvarend van start gegaan. Het verlichtingsbedrijf, dat dit jaar 50 jaar bestaat, kon de eerste dagen al veel bezoek verwelkomen. "Veel van onze klanten zijn nog nooit langs geweest, omdat we hier in Gorinchem niet eerder een eigen showroom hebben gehad", verklaart mede-eigenaar Matthijs Grip, terwijl (potentiële) klanten rondstruinen en de nieuwe collectie van dichtbij bekijken.


Het team dat tijdens de huisshow de bezoekers ontvangt, met van links naar rechts Matthijs Grip, Sietse Eshuis, Gaby van der Vliet, Stefan de Koning en Dries Bos.

Niet alleen armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal in de showroom, ook feestelijk verpakte flessen wijn en bloemen sieren de ruimte. Het is precies 50 jaar geleden dat Koos Eshuis met het bedrijf van start ging. Hij is nog elke dag in het pand aanwezig voor zijn eigen 'hobby', maar bemoeit zich niet meer met het bedrijf. ETH is inmiddels alweer vele jaren in handen van zoon Sietse. Sinds 2021 maken ook medeaandeelhouder Stefan de Koning en Matthijs Grip deel uit van de directie. Samen bepalen ze de koers van het Zuid-Hollandse bedrijf. "Onze betrokkenheid was daarvoor ook al heel groot, maar toch is het gevoel net iets anders als je ook de kar trekt."

Veel aanloop
De huisshow is afgelopen zondag (14 april) van start gegaan en duurt nog tot en met woensdag 24 april. Verdeeld over twee weken kunnen klanten en andere geïnteresseerden de nieuwste armaturen en lichtbronnen bekijken. "We hebben al best veel aanloop gehad", zegt een blije Matthijs. "Niet alleen op afspraak, maar ook spontaan. Dat is ook wel erg leuk hoor, dat er opeens een potentiële klant binnen komt vallen. Vandaag (het is maandag 15 april als we hem spreken, red.) zitten we trouwens helemaal volgepland. Na een kleine twee dagen kunnen we wel zeggen dat de nieuwe collectie aanslaat", vertelt Matthijs, terwijl hij verse appeltaart met een toefje slagroom uitdeelt.

Grootste klantengroep
Tot een jaar of zeven, acht geleden richtte ETH zich alleen op verlichtingsspeciaalzaken. Die vormen nog steeds de grootste klantengroep, maar door ook meubelbedrijven te benaderen, maakte de Zuid-Hollandse onderneming een flinke omzetsprong. Het team is specialist in het geven van verlichtingsadviezen. Tijdens de jubileumshow worden voor retailers en andere wederverkopers verschillende interessante kortingsacties gehouden. "Gelijk al op de eerste dag is daar veelvuldig gebruik van gemaakt. Wat we precies doen, vertellen we onze klanten op dat moment. En we doen het alleen tijdens deze twee weken", geeft Matthijs aan.

Subtiele zwarte bolletjes
De nieuwe Grace hanglamp "met supergoed licht" mag zich verheugen in veel belangstelling. De subtiele zwarte bolletjes in verschillende maten en vormen die er gracieus bijhangen slaan duidelijk aan bij het kopende publiek van ETH. Ook de nieuwe rietcollectie van plafonnières uitgerust met ventilatoren mag een hit genoemd worden. Verder staan er nieuwe vloerlampen in verschillende kleuren te pronken. Ook lampen in de vorm van grote bollen van stof (die klein verpakt kunnen worden) trekken de aandacht, evenals oplaadbare vloerlampen. Voor de kenners onder ons: de Nikki vloerlamp is nu in vijf kleuren verkrijgbaar. Nog belangrijker: hij is ook nog eens in prijs verlaagd. "Veel van deze nieuwigheden zijn zeer binnenkort uit voorraad leverbaar."

In samenspraak
"We produceren veel armaturen in samenspraak met onze klanten", vervolgt Matthijs. "Het gebeurt nogal eens dat we een ontwerp van een bepaald model op ons bordje krijgen. Als we het zien zitten, gaan we daar zeker in mee. Ons motto is niet voor niets dat we het samen doen. Niet alleen als collega's onder elkaar, maar zeker ook met onze klanten. Alles doen we samen, met en voor elkaar", benadrukt Matthijs, waarna hij zijn bezoek gedag zegt want er staan weer nieuwe klanten klaar.

Alles voor de klant...

Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM Gorinchem
T. +31(0)183-631378
info@expotrading.nl
www.expotrading.nl