Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

20 jaar Prominent: 'Van Veluwse winkel naar marktleider in de zitmeubelbranche'

"Van één winkel op de Veluwe in Nunspeet, tot marktleider in de zitmeubelbranche. Met ruim 40 winkels door het hele land, is Prominent in loop der jaren uitgegroeid tot de meest innovatieve zitspecialist van het land." Dat laat een woordvoerder namens het jubilerende bedrijf, dat dit jaar haar 20-jarige bestaan viert, weten.

In 1999 werd het Veluwse dorpje Nunspeet de basis voor het huidige Prominent gelegd. De eerste winkel werd geopend en een krantenadvertentie werd geplaatst. Al snel bleek de animo voor relaxstoelen groot: van heinde en verre kwamen mensen uit het hele land naar Nunspeet, om ook eens te ervaren hoe lekker die stoelen nu eigenlijk zitten.

Ultiem zitcomfort voor iedereen
In de jaren daarna werden er meer winkels geopend door het hele land en verkreeg Prominent een landelijke dekking. "Inmiddels staat Prominent al ruim 20 jaar voor ultiem zitcomfort. Zitcomfort van top tot teen, in een relaxstoel of bank 100% op maat gemaakt. Bevlogen vakmensen zijn dag in dag uit bezig om heel Nederland lekker te laten zitten. Maar ook in stijl; want de relaxstoel van vroeger, die bij veel mensen nog op het netvlies staan, heeft ook een ware revolutie ondergaan. Bij Prominent stel je je stoel of bank helemaal op maat samen, met een ruime keuze in stijl, comfortopties, kleuren en materialen en meer!"

Het 20-jarig bestaan
Het 20-jarig bestaan liet Prominent niet ongemerkt voorbijgaan. In maart introduceerde het bedrijf een prachtige jubileumcollectie. "Drie sets waarin optimaal zitcomfort en schitterende designs samenkomen. Om het jubileum samen met de klanten te vieren, zijn deze sets extra scherp geprijsd! Je hebt deze collectie wellicht voorbij zien komen in de commercial van Prominent. Ook kunnen klanten nu nog profiteren van een extra jubileumkorting."

"Door corona konden geplande events om het 20-jarig jubileum te vieren helaas niet doorgaan", vervolgt ze. "Maar Prominent wil het feestjaar niet ongemerkt afsluiten. Als kers op de taart komt er nog een mooie lancering aan einde dit jaar. Consumenten wordt aangeraden om de folder en www.prominent.nu goed in de gaten te houden de komende weken."

Een blik in de toekomst
"En Prominent is nog lang niet klaar. Op naar de volgende 20 jaar. Er is nog zoveel te ontdekken in innoveren in de zitwereld. Wat dat precies is, houden ze nog even geheim. Achter de schermen wordt er momenteel gewerkt aan heel veel moois. Denk in ieder geval aan een uitbreiding van de bestaande collectie, maar dat is nog maar het tipje van de sluier!"

Al ruim 20 jaar laat Prominent iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een relaxstoel of bank 100% op maat gemaakt. Doordat de zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, laat Prominent iedereen ervaren wat ultiem zitcomfort is. Zitcomfort in combinatie met doordacht design, zorgt ook voor een stijlvol zitmeubel in de woonkamer van vele Nederlanders. Ontdek de collectie van Prominent op www.prominent.nu of kom naar één van de ruim 40 winkels door het hele land.

Meer informatie:
Prominent
www.prominent.nu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven