Osker, de met een award bekroonde armstoel

In augustus maakte Gunther Pelgrims bekend dat de door hem ontworpen Osker-armstoel was onderscheiden met de felbegeerde Silver A’ Design Award in de categorie Furniture, Decorative Items and Homeware Design.Osker nodigt onmiddellijk uit om plaats te nemen en achterover te leunen. Deze armstoel heeft een uitgesproken ontwerp met afgeronde lijnen en opvallende details, zoals het vakkundig uitgevoerde houten onderstel, de leren armleuningen en bekleding. Deze details en het feit dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen,  zoals leer en massief hout, staan garant voor een eigentijds en tegelijk tijdloos design.

Het ontwerp werd door de internationale jury uit honderden inzendingen gekozen. De Silver A’ Design Award is een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan de top 5% van ontwerpen die over het hoogste niveau van uitmuntendheid beschikken. De inzendingen voor de A’ Furniture Design Awards worden beoordeeld door vakgenoten en anoniem gejureerd door een deskundige jury, bestaande uit vooraanstaande academici, invloedrijke leden van de pers en deskundige professionals. Over de genomineerde meubelontwerpen wordt gestemd aan de hand van vastgestelde criteria om ervoor te zorgen dat alleen de beste ontwerpen meedingen.

Over Gunther Pelgrims
Gunther Pelgrims (1980) is een Belgische ontwerper met een passie voor houtbewerking.  De passie voor hout ontstond al op jonge leeftijd en was de reden voor Pelgrims om zich te bekwamen als interieur houtbewerker. Door zijn ruime ervaring met het vervaardigen van hoogwaardige maatwerk-interieurs beschikt hij over de vaardigheden en kennis om zijn creativiteit uit te drukken in zijn eigen ontwerpen. Al zijn creaties stralen puur vakmanschap uit en zijn geboren uit de wens om unieke en tegelijk functionele objecten met een moderne twist te creëren. Dankzij de toepassing van eerlijke en natuurlijke materialen zijn de ontwerpen van Pelgrims tijdloos en universeel.

Over de A’ Furniture Design Awards
De A’ Furniture Design Award is bedoeld als een bekroning voor de  uitmuntende eigenschappen van de beste meubelontwerpen wereldwijd. De A’ Design Accolades vinden jaarlijks plaats in verschillende categorieën en bereiken een breed en op design georiënteerd publiek.

Meer informatie:
Gunther Pelgrims
www.gunther-pelgrims.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.