Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Baan Meubelen presenteert najaarscollectie in ETC Designcenter Europe

Op de najaarsbeurs van het ETC presenteert Baan dit jaarde nieuwe modellen van de najaarscollectie van Baan in het thema: Neutral Chic. "Dit jaar laat onze Baan collectie zich inspireren door rijke, natuurlijke elementen. Deze interieurtrend voelt als een zachte deken mede door het kleurenpalet: beige, bruin en hunter groen. Qua materialen wordt er gebruik gemaakt van warme houtsoorten, welke gecomplementeerd worden door accessoires in metallics, zoals koper, brons & goud. Neutral Chic by Baan is geïnspireerd op de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Vanuit de consument wordt er steeds bewuster gekeken naar de omgeving, de levensstijl en de manier van consumeren. Deze trend zet zich dan ook voort op het gebied van inrichting, waardoor groen en duurzaamheid belangrijke thema’s blijven in het interieur en in onze collectie", laat Cristina Erwich van Baan weten.



Nieuwe modellen van de Metropole collectie worden gepresenteerd in het thema: Sofst Oasis. Deze collectie laat zich inspireren door de kleur van het jaar: Tranquil Dawn. "De zachte, subtiele tint beweegt zich tussen groen en zand en is vernoemd naar het rustig ontwaken, de kleur van het ochtendlicht. Dit in combinatie met de romantische, zacht roze pastelkleur Blossom Powder, welke uitnodigt om goed voor onszelf en anderen te zorgen. In deze hedendaagse gedigitaliseerde maatschappij worden wij ons als mens steeds bewuster van wat echt belangrijk is en hebben wij behoefte aan positieve connecties en gezonde relaties. Dit vertaalt zich dan ook naar ons interieur, waar wij ons na een drukke dag graag terugtrekken in een oase van rust."

Op 20, 21, 22 september nodigt Baan haar relatie uit in hun stands in het ETC Design Center Europe om daar de najaarscollecties te bezichtigen. Standnummers: 93, 101/101c.
Vooraf uw bezoek registreren is verplicht.



Meer informatie:
Baan
www.baanmeubelen.nl 

Publicatiedatum: