Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cespo wil over vijf jaar bekend designmerk zijn

Op GLUE Amsterdam presenteert John van de Pol met zijn designmerk Cespo met trots de Made Of Copper-kasten. "Luxueus minimalistisch design waarbij elke paneeldeur uniek is afgewerkt", vertelt John enthousiast. Daarnaast is de Random boekenkastserie te zien, met gepoedercoate MDF-panelen en metalen inzetboxen.

"Interieurontwerp bereikt een hoger niveau met Cespo meubelen. Ze stralen het persoonlijke karakter van de bewoners uit omdat ze taylor made zijn. Onze ontwerpen passen zowel in de moderne nieuwbouwwoningen maar aan oude (grachten)panden kunnen zij ook een heel andere sfeer geven."


De Made of Copper kast van ontwerper John van de Pol.

Cespo's design is in één oogopslag herkenbaar." Wij staan voor modern minimalistisch design, altijd met een twist en duurzame materialen. De inspiratie van de meubelstukken haal ik uit de dagelijkse dingen. Als ik een materiaal zie waarvan ik denk dat zou gaaf zijn op een meubelstuk dan ga ik hier mee aan de slag. zo ook bij de Made of Copper kast. Ik wilde koper wel eens toepassen op een meubelstuk, een oud materiaal verwerken in een kast."



"Voor de meubelconcepten is nu de basis compleet", zo weet John te vertellen. "Maar de meubelstukken die ik nu heb ontworpen daar kan nog ellenlang op voortgeborduurd worden, dus gaan we dit ook zeker doen."



John nodigt een ieder uit om zijn collectie designmeubels te bewonderen op GLUE Amsterdam. Het event vindt plaats van 18-20 september. John staat samen met anderen in het Contact gebouw.

Meer informatie:
Cespo
Krusemanstraat 3
6952EW Dieren
www.cespo.nl
info@cespo.nl