Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sculpturale eettafel van Rolf Benz

Rolf Benz geeft het begrip dining een nieuwe dimensie. De internationale onderneming uit het Zwarte Woud presenteert een innovatief vormgegeven sculpturale eettafel en een markante eetkamerstoel.



Met Rolf Benz 929 wordt de eettafel een driedimensionaal object. Het tafelblad, naar keuze verkrijgbaar in massiefhout of natuursteen, rust op een geperforeerde metalen zuil. Deze is mat gelakt in umbragrijs of verkeerszwart en geeft de tafel een subtiele transparante uitstraling. In diverse maten leverbaar.

Het Designduo Hoffman & Kayleyss uit Hamburg is ook verantwoordelijk voor het design van de prachtige bijpassende kuipstoelen (Rolf Benz 600). De klassieke kuipstoel krijgt hierdoor een nieuwe look en dankzij het comfortabele kussen dat vastzit aan de stoel, een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. Uitgevoerd in umbra grijs of antraciet kunststof en naar wens met een vast of draaibaar onderstel uit hout of metaal.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: