Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe atmosfeer voor Gealux Furniture

Vanaf 15 juni opent Gealux de deuren voor hun dealers in een volledig nieuwe atmosfeer. Wegens de huidige richtlijnen van het RIVM zullen zij uitsluitend op afspraak gaan werken.



Gealux is er van overtuigd dat de consument door de huidige situatie meer gaat besteden aan het interieur en wil er voor zorgen dat er op tijd de juiste commerciële collecties in de winkel staan. Ondanks de kleine terugval in de eerste twee weken van de crisis heeft het herstel zich zeer snel ingezet wat heeft geresulteerd in een zeer positieve stemming voor wat er komen gaat. Op bankengebied zullen er modellen gepresenteerd worden die zich onderscheiden door vernuftige verstelmogelijkheden en door nieuwe technieken.

Ook staan er nieuwe modellen Twinz die zich onderscheiden doordat de drie motoren onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn voor de ideale relaxpositie.



Evolution is de collectie die anders is dan alle andere door het wereldwijd gepatenteerde relaxsysteem waardoor de voetklep volledig is weggewerkt met onder andere ontwerpen van Frans Schröfer en Hugo de Ruiter. "Tevens is een aantal bestsellers in een nieuw jasje gestoken want wat goed is moet je niet veranderen. Last but not least zullen wij de bijpassende eethoek en eetkamerfauteuil voor de Roaring Twenties aan onze bezoekers voorstellen. De ontwerpen van Hugo de Ruiter is ook te bewonderen in de showroom", vertelt Rob van Hooft van Gealux.

Meer informatie:
Gealux Furniture 
Gutenbergweg 8
4104BA Culemborg
robvanhooft@gmail.com