Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Holland Days van Asiades Apeldoorn zijn in volle gang

“Klanten hebben voorkeur voor online bezoek, daar gaan we wel rekening mee houden"

De Holland Days van Asiades Apeldoorn zijn in volle gang. De meubelfabrikant, met vestigingen in Azië en Nederland, houdt van 8 tot en met 19 juni open huis. Getoond wordt de nieuwste collectie. "We hebben intussen al de meeste vaste klanten uit Nederland in de showroom gehad", laat directeur-eigenaar Jan-wout Hulstein weten. "Maar onze omzet komt voor meer dan 95% uit andere landen; die klanten willen wel komen maar kunnen niet", geeft hij aan. Daar heeft Asiades iets op bedacht.

Medewerkers van Asiades verzorgen dezer dagen online rondleidingen en verkopingen. Die blijken erg succesvol te zijn.

"We hebben voor onze virtuele bezoekers een zogeheten Zoom Room gemaakt van waaruit we meetings starten en van iedere collectie een aantal noviteiten laten zien. We beginnen zoals gebruikelijk met een sociaal praatje en daarna komen we to the point door het laten zien van onze nieuwste producten, waar we vervolgens ook dieper op ingaan. De klanten reageren tot nu toe erg enthousiast. Uiteraard gaat er niets boven een fysieke bezoek aan de showroom of onze beursstand, maar dit is een prima alternatief", vindt Jan-wout. "Gemiddeld zijn het toch meetings van een kleine twee uur. Het blijkt overigens dat klanten hier toch de voorkeur aan geven, dus boven een bezoek aan hun zaak door een van onze verkopers. Dus dit is wel iets waarmee we in de toekomst rekening moeten gaan houden."

Najaarsbeurzen
Asiades is ook al volop bezig met voorbereidingen voor de najaarsbeurzen. "Erg spannend hoor, want er is nog niets duidelijk. Bijvoorbeeld wanneer we weer naar Azië kunnen reizen. De beurs in Guangzhou vindt plaats van 27-30 juli, daar hebben we een stand. Maar zoals het er nu naar uitziet, zal het vooral een beurs voor locals worden.
Onze focus ligt echter op de beurs in Shanghai, die daar in september plaatsvindt. Het zou geweldig zijn als ruim voor die tijd alle grenzen weer open zijn. Fingers crossed", geeft Jan-wout aan.



Vandaag (woensdag 10 juni) is hij druk met een fotoshoot voor het Mart Visser Concept. "Met Mart ga ik ook nog brainstormen over nieuwe designs, maar het begint echt een super mooi concept te worden! ", steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Eet- en loungemeubels
Asiades ontwerpt, ontwikkelt en produceert eet- en loungemeubels in Azië. Het creatieve en verkoopkantoor met 3000 m² showroom staat in ​​Apeldoorn. De backoffice van Asiades bevindt zich in Surabaya waar lokale accountmanagers en IT-specialisten het bedrijf bijstaan Anno 2020 is Asiades uitgegroeid tot vijf productiefaciliteiten in Azië. Elke fabriek heeft zijn eigen productlijn of -type. Vier van de fabrieken bevinden zich in China en een in Surabaya (Indonesië).

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com
www.asiades.com

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com
www.arocca.com