Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Warenhuis komt met wooncollectie voor kids

HEMA heeft een nieuwe Kids Home wooncollectie van accessoires met als hoofdthema safari. Dit thema bestaat uit dierenprintjes met zwart-witte, groene en oranje accenten. Hiermee kunnen mooie en stoere kinderkamers gecreëerd worden. De collectie is vanaf nu beschikbaar.


Voor de collectie is als thema safari gebruikt. 

Op safari
Met HEMA geef je de kinderen het gevoel dat zij op safari zijn in hun eigen slaapkamer. Denk hierbij aan een stoer zebra of panter hoeslaken of nachtlampje, rieten spiegel met oortjes, vrolijke posters, houten kledinghaakjes en rieten manden waar bijvoorbeeld planten in geplaatst kunnen worden voor het echte jungle gevoel of handig alle spulletjes in kunt opbergen.
 
‘Opberg’
Naast de vrolijke accessoires heeft HEMA ook hele functionele producten, zoals de ‘opberg’. De ‘opberg’ is een opbergmand in de vorm van een berg. Dit staat niet alleen erg leuk in het interieur maar geeft ook een leuke twist aan het speelgoed opruimen na het spelen. 
 
Eet smakelijk
HEMA verlengt het thema ook tot aan de eettafel. HEMA heeft bijvoorbeeld het ontbijtbord met een leeuw, het schaaltje met een olifant of de stoere placemat. Dit geeft een vrolijke uitstraling op tafel. Daarnaast maakt de collectie het eten voor de kinderen leuker. De afbeeldingen op de borden dagen namelijk uit om het eten op te leggen. Bedek bijvoorbeeld met groenten het loof van de boom.

 
Badderen
Ook na het wassen kunnen de kinderen zich als echte dieren in de jungle voelen door de nieuwe panter en zebra poncho’s van badstof. De poncho is multifunctioneel: het maakt droog en zorgt tegelijkertijd voor een verkleedpartijtje. Liever even snel afdrogen? Hiervoor heeft HEMA de hippe zebra handdoeken.
 
Uit logeren
Voor de kinderen en ouders heeft HEMA nu ook twee koffers in het safari thema. De witte koffer is specifiek voor de kinderen en de zebraprint koffer is ook leuk voor de ouders. Match de koffers met de leuke reisaccessoires zoals het slangenkussen en het bagagelabel in de vorm van een giraf. Met HEMA ga je voorbereid uit logeren, ook al is dat voorlopig misschien alleen maar in je eigen huis.

Meer informatie:
Hema
www.hema.nl

Publicatiedatum: