Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gebogen vormen, decoratieve accenten en abstracte patronen"

Made.com lanceert spring/summer 2020 collectie

Designmerk Made.com lanceert deze zomer twee nieuwe
collecties: The Weaver en The Curator. "Deze zomer verrast Made met ambachtelijke technieken in vernieuwende én retro materialen en kleurrijke, decoratieve accenten. Voel je de zon al
doorkomen? Wij wel", aldus een woordvoerder.


The Weaver
De Weaver omarmt traditionele ambacht met een moderne twist. Denk aan natuurlijke materialen, geweven texturen en een zacht, aards kleurenpalet. Het resultaat? Lichte en luchtige ruimtes die je de ruimte geven om te ademen. “We verwerken natuurlijk riet, inlegwerk en eigentijds handwerk in houtconstructies en gebruiken deze traditionele methodes met hedendaagse materialen voor een duurzame kwaliteit in andere categorieën als tuinmeubilair en accessoires", vervolgt Made. "We richten ons op een informele en gezellige sfeer en passen textuur toe op materialen als katoen, jute en linnen voor textiel in de woon- en  slaapkamer. Daarnaast geven we een nieuwe interpretatie op strepen die je terug ziet komen in verschillende technieken en natuurlijke materialen. Ook geven we een casual kijk op dineren, waarbij we doorgaan met ons Portugees keramiek om een natuurlijk studio gevoel te geven aan servies, met  een aantal mooie, ingetogen reactieve glazuren in natuurlijke kleuren."



The Curator
Stoer, maximalistisch en vol met kleur. Dat is The Curator. Het zijn gebogen vormen, decoratieve accenten en abstracte patronen die in deze collectie samenkomen en een energieke ruimte creëren, waar je vrij bent om jezelf uit te drukken. “Voor de zomer bestaat onze collectie The Curator uit individualistische designstukken, elk met hun eigen identiteit. Het is een collectie die plezier en functionaliteit combineert, met handgemaakte silhouetten en gewaagde gebogen vormen, met de nadruk op statement meubels, accessoires en tuinmeubilair voor laat in de zomer. De belangrijkste elementen in onze prints zijn volume en bogen, en een clash in patronen met  textiel in een aantal gewaagde botanische items en schets-achtige prints en technieken. Voor dineren richten we ons op de buitenlucht met designs die zowel binnen als buiten kunnen  worden gebruikt.”  

Meer informatie:
Made.com
Keizersgracht 205-3
1016 DS Amsterdam

Publicatiedatum: