Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Raw Materials bekijkt de huidige situatie per dag

'We hebben het idee dat de onlinemarkt aantrekt'

Voor het onlangs verhuisde bedrijf Raw Materials heeft het coronavirus nog geen drastische gevolgen. "Voor alsnog staan alle containers voor ons nog gepland en loopt alles nog door", vertelt Joni Heinhuis namens het Amsterdamse bedrijf.

"We hebben naast Nederlandse ook veel klanten in het buitenland en daar merk je dat sommige klanten orders on hold zetten. Dit komt mede doordat in sommige landen de (woon)winkels gesloten zijn. We houden de situatie in de gaten, het is allemaal heel heftig maar we bekijken het dag bij dag."

Het interieurbedrijf is voornamelijk B2B gericht, maar heeft ook een deel B2C klanten. "We hebben het idee dat de online markt aantrekt. Ons bedrijf is gewoon nog open, klanten kunnen alleen op afspraak langskomen in de showroom. Samen met alle medewerkers hebben we besloten om alle werkzaamheden zoveel mogelijk voort te zetten. Hiervoor hebben we een aantal voorwaarden opgesteld en hygiƫnische maatregelen genomen. Wij zijn tijdens de normale openingstijden bereikbaar per e-mail en telefoon. Afhankelijk wat er om ons heen gaat gebeuren werken we op de normale manier door."

"We zijn blij dat onze producten voornamelijk uit Indonesiƫ en China afkomstig zijn. Daar gelukkig geen sluitingen van fabrieken of winkels, alleen het zal langer duren dan gewoonlijk omdat ook de transportsector te maken heeft met de gevolgen van het virus."

Meer informatie:
Raw Materials
www.rawmaterials.eu