Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huisshow van 6 en 7 april is uitgesteld naar een later tijdstip

Sluiting showroom Richmond Interiors biedt bedrijf kans om boel te verbouwen

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en genomen maatregelen in verband met het coronavirus heeft Richmond Interiors de deuren gesloten. "We hebben vanwege het virus besloten om de showroom in elk geval tot 6 april gesloten te houden", vertelt eigenaar Lex Tiggeler. "Onze mensen werken vanuit huis en de kantoren zijn minimaal bezet. Ons logistiek centrum blijft vooralsnog bemand met inachtneming van de huidige richtlijnen."

Ook de huisshow die gepland stond op maandag 6 en dinsdag 7 april zal geen doorgang vinden, maar wordt verzet naar een later tijdstip. "We wachten eerst maar af tot alles weer rustig en veilig is en iedereen weer aan de slag kan. Gelukkig hebben wij de afgelopen twee jaar superlekker gedraaid en kunnen we veel hebben, maar veel woonwinkels zullen geraakt worden. We worden allemaal geraakt."

"Hoe vervelend en onzeker de situatie ook is, we hebben nu wel tijd om de showroom te verbouwen. De hele ruimte van 1500 m2 is helemaal leeggehaald. Alles wordt opnieuw behangen en geschilderd en ingericht met alle meubels van de nieuwe collecties."

"We gaan hard aan de slag en zorgen dat de showroom op 6 april klaar is voor onze bezoekers, we gaan vanaf die datum ook weer afspraken inplannen met onze vaste klanten. En hopen dan ook een nieuwe datum te kunnen plannen voor de huisshow, wanneer iedereen weer in veilig vaarwater zit en ieders hoofd er weer naar staat."

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
www.richmondinteriors.nl