Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens beurs ETC Design Experience

DAZZLING byvanbuuren presenteert nieuwste collectie bank- en hoek-fauteuilmodellen

DAZZLING byvanbuuren presenteerde haar nieuwste bank- en hoek-fauteuilmodellen tijdens de voorjaarsbeurs bij het ETC Design Experience afgelopen weekend. Het gaat hierbij om de Mumbai en Belize modellen.

Mumbai
De Mumbai is een compleet op maat te maken bank, met smalle lijnen. Eigenaresse Janneke van Buuren-van Malsen: ''We hebben de armen, romp, zit- en rugkussens bewust smal gehouden. De pootjes onder de bank wat hoger, zodat we een eigentijdse, luchtig ogende bank op de markt hebben gezet, met een heerlijk zitcomfort. Door de slimme manier van stofferen neemt de bank niet zoveel ruimte in qua diepte, maar zit dus wel als een lekkere loungebank. Bij de Mumbai kun je ook een diepere versie kiezen of er toch juist een minder diepe bank van maken. Net als bij onze populaire modellen Bosten en Portland.''

Belize
Het multifunctioneel hoekfauteuiltje Belize, precies vierkant 73/73 cm, neemt zeer weinig ruimte in beslag. Door de afwerking is het een luchtig geheel, niet stijf gestoffeerd, maar eigentijds.

Janneke van Buuren-van Malsen: ''U kunt kiezen uit diverse pootjes, hoewel wij persoonlijk deze opengewerkte hoekige pootjes natuurlijk het leukst vinden.

Grappig detail is dat je met twee stuks erg leuk kunt combineren: zoals op de foto, maar ook met de zittingen tegen elkaar aan als bankje, of juist de één naar voor en de andere naar achter gericht. 

Uiteraard zijn ook bij deze Belize fauteuiltjes alle stoffen of leder mogelijk.

Showroom
DAZZLING byvanbuuren heeft een vaste showroom binnen het ETC Design Center, te Culemborg. Levering gaat uiteraard via een interieurspecialist.

Meer informatie:
DAZZLING byvanbuuren
Janneke van Buuren-van Malsen
janneke@dazzlingbyvanbuuren.nl 
www.dazzlingbyvanbuuren.nl