Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wilfried Heijmans is voor meubellijn Monde op zoek naar dealers:

"We maken alles zelf in Panningen"

  • Sinds een jaar heeft Monde een showroom betrokken in het ETC Design Center Europe. "We vinden het een mooie stand met mooie producten", zegt woordvoerder Wilfried Heijmans als we hem tijdens de voorjaarsbeurs op komen zoeken. De showroom is te vinden op nummer 14a, pal tegenover het nieuwe restaurant van het inspiratiecentrum.


Wilfried Heijmans in de ETC-showroom van meubellijn Monde.

"We zijn nu een jaar hier in Culemborg bezig. Het gaat zeker niet verkeerd, maar het kan altijd beter", is Wilfried realistisch. De exclusieve meubellijn Monde die er gerepresenteerd wordt, is van vaderlandse bodem. "We maken alles zelf in onze fabriek in Panningen. Onlangs hebben we onze collectie uitgebreid."

De nieuwe meubelen staan sinds enige tijd gepresenteerd op de vernieuwde stand van Monde, die twee maal zo groot is dan de vorige. "We hebben er alle vertrouwen in dat de collectie aanslaat", aldus Wilfried. "Kwalitatief gezien zijn het gewoon topproducten. We proberen ook altijd iets te brengen dat een andere fabrikant niet heeft."

Hoogwaardig lakwerk
De Monde collectie is uitgebreid met een viertal meubelen. Onder andere een moderne wandkast Alaska, volledig afgewerkt in hoogwaardig lakwerk en de sidetable SanTorini waarbij hout in combinatie met leder en rvs de specifieke details geven. De meubelen van de Monde collectie passen moeiteloos bij de verschillende interieur stijlen.
Naast de basis collectie is het leveren van maatwerk de kracht van Monde. "Onze collectie vormt de basis waarop de consument en de interieur professional kan voortborduren. Monde denkt graag mee in oplossingen, voor alle specifieke interieur wensen."

Dealers gezocht
De exclusieve Monde collectie van vaderlandse bodem is een innovatieve serie maatwerkmeubelen, elegant met een uitzonderlijke eigenzinnigheid. De Monde collectie is uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde dealers. "We zijn nog op zoek naar dealers. Die hoeven niet een hele collectie op te nemen, bij wijze van spreken een paar tafels is ook mogelijk", laat Wilfried weten.

Meer informatie:
Monde
Maasbreeseweg 5
5981 NZ Panningen
Tel.+31 777 720 204
info@monde.nu
www.monde.nu